Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policjant Chemik Kędzierzyn
C19C20 Tactiek defwin
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
44.5 gemiddelde waardering 36.4
redelijk Schieten matig
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zwak


19e minuut.
Mikucki kopt de bal weg. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiśniowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wiśniowski passt de bal zonder na te denken. Kuzmanović rent richting de bal. Buysse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buysse krijgt een gele kaart. Kuzmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Possamai komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Truşcă speelt de bal door. Ouhssine is nu in balbezit. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hajec met een harde bal richting middenveld. Truşcă kopt de bal weg. Daar is Babino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babino geeft een lange en hoge pass. Wnęczak krijgt zijn hoofd ertegen. Hajec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Róza passt de bal met de wreef. Possamai rent richting de bal. Possamai geeft een hoge lob. Kuzmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Battaglino geeft de bal voor. Inworp. Ouhssine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzyk is nu in balbezit. Krzyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina rent richting de bal. Róza onderschept slim de pass. Róza geeft een lange en hoge pass. Kuzmanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 44%, Chemik Kędzierzyn 56%.
Policjant - Chemik Kędzierzyn 0:1

48e minuut.
Cwalina kopt de bal weg. Mikucki is nu in balbezit. Ouhssine onderschept slim de pass. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak geeft een lange en hoge pass. Hajec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wnęczak rent richting de bal. Paal! Wnęczak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 1:1

50e minuut.
Friggeri komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa passt de bal zonder na te denken. Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak schiet op doel. Hajec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 2:1

53e minuut.
Wiśniowski passt de bal met de wreef. Faroux is nu in balbezit. Met opzet legt Zdolski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zdolski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zdolski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Rusu passt de bal met de wreef. Krzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wiśniowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Hajec met een harde bal richting middenveld. Possamai kopt de bal weg. Róza bereikt de bal nog maar net als eerste. Róza geeft een hoge lob. Friggeri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Battaglino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak onderschept slim de pass. Burgoa rent richting de bal. Burgoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 3:1

76e minuut.
Babino passt de bal met de wreef. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina passt de bal in één keer door. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak schiet op doel. Hajec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monroy probeert de bal aan de voet te houden. Burgoa rent richting de bal. Burgoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 4:1

85e minuut.
Babino met een sublieme pass. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Wnęczak is nu in balbezit. Wnęczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burgoa rent richting de bal. Burgoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - Chemik Kędzierzyn 5:1

89e minuut.
Róza geeft de bal voor. Friggeri controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baca neemt vlug de vrije trap. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa draait met de bal, schiet en ... Hajec bokst de bal weg. Ingeman heeft problemen om de bal te vangen. Burgoa rent richting de bal. Burgoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 28%, Chemik Kędzierzyn 72%.
Policjant - Chemik Kędzierzyn 5:1