Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Prw NiwyM
451 Tactiek 5122
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 39
solid Schieten solid
average Passen adequate
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Selassie met een sublieme pass. Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrillo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Prw - NiwyM 0:1

12e minuut.
Comaniciu probeert naar een medespeler te passen. Selassie probeert naar een medespeler te passen. Mandżejewski rent richting de bal. del Amo Cagigas verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Prw - NiwyM 0:2

17e minuut.
Gerondino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buczyński komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Pasko geeft de bal voor. del Amo Cagigas kan de bal niet met de borst controleren. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Prw - NiwyM 0:3

36e minuut.
Andrekson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selassie met de inworp. Pasko geeft een lange en hoge pass. Zavala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas onderschept slim de pass. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. Tahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Prw - NiwyM 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Prw 51%, NiwyM 49%.
CF Real Prw - NiwyM 0:4

46e minuut.
Lewkowicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. Membribes is nu in balbezit. Membribes passt de bal met de wreef. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
del Amo Cagigas passt de bal met de wreef. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Zavala draait met de bal, schiet en ... Tahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De la Cruz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zavala de bal. Zavala passt de bal met de wreef. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Prw - NiwyM 0:5

88e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo speelt de bal door. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Comaniciu speelt de bal door. Membribes is nu in balbezit. Membribes speelt de bal door. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Prw 61%, NiwyM 39%.
CF Real Prw - NiwyM 0:5