Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:24
  • Competitiewedstrijd: Liga V.035
  • Stadion: Playa Azul
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20981
EL B.A.R.C.A Biała Dama
4-3-1-2 Tactiek BOMB
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten adequate
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pikul de bal. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek passt de bal met de wreef. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec is nu in balbezit. Malec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malec rent richting de bal. Malec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Malec met een sublieme pass. Stanislavov is nu in balbezit. Mielcarek probeert naar een medespeler te passen. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Segura is nu in balbezit. Okoński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Segura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mielcarek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Orzechowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 0:1

28e minuut.
Verros speelt de bal door. Dakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakowski passt de bal zonder na te denken. Mielcarek is nu in balbezit. Mielcarek schiet op doel. Orzechowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 0:2

43e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek geeft een hoge lob. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel. Orzechowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL B.A.R.C.A 62%, Biała Dama 38%.
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 0:3

47e minuut.
Surdyga is nu in balbezit. Surdyga passt de bal zonder na te denken. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. Di Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 1:3

53e minuut.
Mielcarek passt de bal in één keer door. Malec is nu in balbezit. Kriš begaat een overtreding. Kriš krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nae met de inworp. Surdyga speelt de bal door. Nae geeft een hoge lob. Pikul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 2:3

78e minuut.
Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong passt de bal in één keer door. Mielcarek speelt de bal door. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanislavov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Segura kan de bal niet met de borst controleren. Segura geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Stanislavov geeft een lange en hoge pass. Dong kopt de bal weg. Daar is Kattilakoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec is nu in balbezit. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 2:4

90e minuut.
Surdyga schiet op doel. Jõgis kopt de bal weg. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga onderschept slim de pass. Surdyga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL B.A.R.C.A 57%, Biała Dama 43%.
EL B.A.R.C.A - Biała Dama 2:4