Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LTS Legionowo Anarchia Radomia
LTS2 Tactiek salceson v2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 36.8
good Schieten solid
average Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Burri is nu in balbezit. Burri met een sublieme pass. Mociūnas is nu in balbezit. Mociūnas schiet op doel. Fløtre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavakov rent richting de bal. Butaeye begaat een overtreding. Butaeye krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Caragiale met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Burri de bal. Burri passt de bal zonder na te denken. Pankowski rent richting de bal. Pankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Süneroğlu geeft een hoge lob. Pankowski is nu in balbezit. Pankowski met een sublieme pass. Mociūnas rent richting de bal. Mociūnas schiet op doel. Caragiale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Magaña kopt de bal weg. Loconte is nu in balbezit. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTS Legionowo 60%, Anarchia Radomia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LTS Legionowo - Anarchia Radomia 0:0

51e minuut.
Loconte is nu in balbezit. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac geeft een hoge lob. Mamertino is nu in balbezit. Mamertino haalt uit met een fantastische trap. Marczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kavakov met een sublieme pass. Mantos geeft de bal voor. Klag probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bermgård de bal. Bermgård geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Shinoda kopt de bal weg. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker probeert naar een medespeler te passen. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bermgård speelt de bal door. Kavakov rent richting de bal. Kavakov met een sublieme pass. Mociūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mociūnas haalt uit met een fantastische trap. Caragiale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chiţac geeft de bal voor. Mamertino is nu in balbezit. Radosavljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radosavljević krijgt een gele kaart. Mamertino raakt geblesseerd tijdens het duel. Mamertino neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - Anarchia Radomia 1:0

78e minuut.
Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye speelt de bal door. Mamertino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamertino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - Anarchia Radomia 2:0

86e minuut.
Pankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pankowski met een sublieme pass. Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Mociūnas onderschept slim de pass. Mociūnas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuśmierski met een sublieme pass. Fløtre controleert de bal met de borst. Mociūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mociūnas draait met de bal, schiet en ... Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LTS Legionowo - Anarchia Radomia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTS Legionowo 59%, Anarchia Radomia 41%.
LTS Legionowo - Anarchia Radomia 2:1