Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikoos Team torinoclub40
442 torino Tactiek 4331
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Gilyán is nu in balbezit. Gilyán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hubchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manitta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal in één keer door. Milešovský is nu in balbezit. Milešovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Puzsár geeft een hoge lob. Inworp. Ribbeck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cvelfer is nu in balbezit. Cvelfer schiet op doel. Poelemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal in één keer door. Manitta rent richting de bal. Milešovský rent richting de bal. Milešovský schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Manitta rent richting de bal. Manitta passt de bal zonder na te denken. Milešovský is nu in balbezit. Milešovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kryszak is nu in balbezit. Kryszak speelt de bal door. Manitta met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 47%, torinoclub40 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mikoos Team - torinoclub40 0:0

46e minuut.
Hubchev rent richting de bal. Hubchev passt de bal in één keer door. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Manitta met een sublieme pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres probeert naar een medespeler te passen. Milešovský rent richting de bal. Milešovský draait met de bal, schiet en ... Cutiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hubchev passt de bal met de wreef. Manitta rent richting de bal. Manitta probeert naar een medespeler te passen. Milešovský rent richting de bal. Milešovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hubchev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mandanda de bal onder controle te krijgen. Kryszak geeft een hoge lob. Torres springt en kopt de bal. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - torinoclub40 1:0

53e minuut.
Hubchev speelt de bal door. Kryszak met een sublieme pass. Milešovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Milešovský draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bärtl de bal. Cutiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bärtl rent richting de bal. Bärtl geeft een lange en hoge pass. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Bärtl kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milešovský rent richting de bal. Milešovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - torinoclub40 2:0

60e minuut.
Sadeniemi rent richting de bal. Sadeniemi geeft een lange en hoge pass. Aniszewski probeert de bal aan de voet te houden. Hasák is nu in balbezit. Hasák draait met de bal, schiet en ... Poelemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Jankowiak probeert de bal aan de voet te houden. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Milešovský is nu in balbezit. Milešovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - torinoclub40 3:0

65e minuut.
Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina geeft een hoge lob. Hasák rent richting de bal. Hasák draait met de bal, schiet en ... Poelemans probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bärtl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryszak met een snelle inworp. Manitta rent richting de bal. Manitta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Manitta rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres probeert naar een medespeler te passen. Milešovský rent richting de bal. Milešovský draait met de bal, schiet en ... Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Aniszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hubchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Milešovský rent richting de bal. Milešovský haalt uit met een fantastische trap. Cutiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Milešovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bärtl de bal. Manitta met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milešovský verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak geeft een lange en hoge pass. Bärtl rent richting de bal. Milešovský rent richting de bal. Milešovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Puzsár geeft de bal voor. Milešovský is nu in balbezit. Kryszak probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Puzsár geeft de bal voor. Cvelfer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puzsár. Puzsár krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärtl rent richting de bal. Bärtl passt de bal zonder na te denken. Milešovský is nu in balbezit. Milešovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 31%, torinoclub40 69%.
Mikoos Team - torinoclub40 3:0