Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.039
  • Stadion: FC Carmile Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22053
FC Carmile Białe Wilki Skrzynice
Catenaccio Tactiek 442
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Gulgowski onderschept slim de pass. Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda passt de bal zonder na te denken. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak passt de bal zonder na te denken. Kiese probeert naar een medespeler te passen. Masér rent richting de bal. Masér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tixier onderschept slim de pass. Tixier geeft een lange en hoge pass. Nedoma kopt de bal weg. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 1:0

10e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski speelt de bal door. Kuypers rent richting de bal. Kuypers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokarczyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pérez Zabal de bal. Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Đalović bokst de bal weg.

20e minuut.
Tixier met een sublieme pass. Klungelig pakt Nedoma de bal. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers haalt uit met een fantastische trap. Đalović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gwozda passt de bal zonder na te denken. Gulgowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedoma. Nedoma krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nedoma passt de bal met de wreef. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Furga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Furga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Gwozda is nu in balbezit. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda met een sublieme pass. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kuypers rent richting de bal. Gwozda is nu in balbezit. Gwozda passt de bal zonder na te denken. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Đalović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Kiese probeert naar een medespeler te passen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 34%, Białe Wilki Skrzynice 66%.
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 1:0

51e minuut.
Gwozda probeert naar een medespeler te passen. Gulgowski heeft problemen om de bal te vangen. Gulgowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuypers de bal. Kuypers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nedoma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Statu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tixier rent richting de bal. Masér begaat een overtreding. Tixier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tixier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuypers springt en kopt de bal. Paal!

60e minuut.
Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak onderschept slim de pass. Kasperczak passt de bal in één keer door. Masér bereikt de bal nog maar net als eerste. Masér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Kiese de bal. Kiese passt de bal in één keer door. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztorc onderschept slim de pass. Sztorc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gwozda geeft een hoge lob. Gulgowski kopt de bal weg. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuypers rent richting de bal. Kuypers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sztorc passt de bal in één keer door. Gwozda speelt de bal door. Kuypers rent richting de bal. Kuypers met een sublieme pass. Gulgowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 2:0

74e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Sztorc met een sublieme pass. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Kuypers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 3:0

75e minuut.
Gulgowski passt de bal in één keer door. Kuypers rent richting de bal. Kuypers passt de bal met de wreef. Gulgowski heeft problemen om de bal te vangen. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Đalović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Costea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sztorc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda geeft een lange en hoge pass. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers draait met de bal, schiet en ... Đalović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 4:0

82e minuut.
Tokarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Krakowiak is nu in balbezit. Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Masér heeft problemen om de bal te vangen. Masér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Tixier speelt de bal door. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts passt de bal in één keer door. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Đalović trapt de bal weg. Sztorc kopt de bal weg. Klungelig pakt Pérez Zabal de bal. Gwozda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwozda speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmile 29%, Białe Wilki Skrzynice 71%.
FC Carmile - Białe Wilki Skrzynice 5:0