Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sandecja NS torinoclub40
532 Tactiek 4331
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 39.2
excellent Schieten good
adequate Passen average
outstanding Verdedigen adequate


4e minuut.
López Gómez met een sublieme pass. Fellini is nu in balbezit. Fellini haalt uit met een fantastische trap. Gilyán onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 1:0

6e minuut.
Jankowiak met een sublieme pass. Daar is Bärtl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 2:0

8e minuut.
Korzonek met een sublieme pass. Kállay is nu in balbezit. Kállay passt de bal met de wreef. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Cutiño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 3:0

9e minuut.
Kállay rent richting de bal. Kállay passt de bal met de wreef. Fellini speelt de bal door. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel. Cutiño bokst de bal weg. Stanik geeft een hoge lob. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 4:0

10e minuut.
Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Ribbeck rent richting de bal. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki schiet op doel. Bärtl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gilyán heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 5:0

21e minuut.
Gilyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki verovert de bal door een tackle van achteren. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Fellini is nu in balbezit. Fellini schiet op doel. Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 6:0

28e minuut.
Stanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanik probeert naar een medespeler te passen. Mandanda probeert naar een medespeler te passen. Hasák rent richting de bal. Hasák haalt uit met een fantastische trap. Valladares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bärtl is nu in balbezit. Fellini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellini passt de bal in één keer door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lora onderschept slim de pass. Lora geeft de bal voor. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 7:0

40e minuut.
Kállay speelt de bal door. Malarz met een sublieme pass. Rędzina probeert de bal aan de voet te houden. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 8:0

41e minuut.
Mandanda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korynt de bal onder controle te krijgen. Hasák is nu in balbezit. Hasák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 8:1

42e minuut.
Stanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanik passt de bal met de wreef. Kállay probeert naar een medespeler te passen. Fellini heeft problemen om de bal te vangen. Fellini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 35%, torinoclub40 65%.
Sandecja NS - torinoclub40 9:1

50e minuut.
Stanik rent richting de bal. Stanik speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 10:1

54e minuut.
Hasák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korzonek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mandanda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cvelfer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hasák rent richting de bal. Hasák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 10:2

59e minuut.
Malarz probeert naar een medespeler te passen. Fellini heeft problemen om de bal te vangen. Fellini passt de bal zonder na te denken. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea geeft de bal voor. Stanik probeert de bal aan de voet te houden. Fellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bärtl trapt de bal weg. Cvelfer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Malarz de bal onder controle te krijgen. Hasák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasák draait met de bal, schiet en ... Valladares bokst de bal weg.

63e minuut.
Sziráki rent richting de bal. Gilyán rent richting de bal. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Korynt geeft de bal voor. Fellini is nu in balbezit. Daar is Fellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellini haalt uit met een fantastische trap. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sandecja NS - torinoclub40 11:2

73e minuut.
Fellini passt de bal zonder na te denken. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki met een sublieme pass. López Gómez is nu in balbezit. López Gómez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz met een sublieme pass. Fellini rent richting de bal. Fellini schiet op doel. Cutiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sandecja NS 45%, torinoclub40 55%.
Sandecja NS - torinoclub40 11:2