Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torinoclub40 FC Polo
4331 Tactiek test
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten outstanding
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
Łątek is nu in balbezit. Łątek passt de bal in één keer door. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Ozelami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cutiño bokst de bal weg. Diamandi rent richting de bal. Diamandi geeft een hoge lob. Gromczak heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łątek zal de hoekschop nemen. Daar is Diamandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Diamandi is nu in balbezit. Diamandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:1

4e minuut.
Daar is Vena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łątek is nu in balbezit. Łątek passt de bal met de wreef. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Shujauddin onderschept slim de pass. Shujauddin geeft een lange en hoge pass. Luder geeft de bal voor. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:2

6e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Ziontkowski rent richting de bal. Ziontkowski passt de bal in één keer door. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Diamandi geeft een lange en hoge pass. Ozelami probeert de bal met de borst te controleren. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne schiet op doel. Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:3

11e minuut.
Łątek passt de bal zonder na te denken. Diamandi rent richting de bal. Diamandi passt de bal in één keer door. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Diamandi geeft een hoge lob. Ozelami heeft problemen om de bal te vangen. Hardenne rent richting de bal. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:4

15e minuut.
Hardenne heeft problemen om de bal te vangen. Lampugnano met een sublieme pass. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:5

17e minuut.
Gromczak geeft een hoge lob. Inworp. Łątek met een snelle inworp. Ziontkowski geeft de bal voor. Hardenne krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ziontkowski is nu in balbezit. Ziontkowski geeft een lange en hoge pass. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:6

21e minuut.
Jankowiak geeft de bal voor. Lampugnano kopt de bal weg. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi draait met de bal, schiet en ... Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:7

26e minuut.
Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątek geeft de bal voor. Hardenne rent richting de bal. Hardenne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:8

27e minuut.
Inworp. Łątek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diamandi speelt de bal door. Hardenne rent richting de bal. Hardenne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Cvelfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziontkowski met een sublieme pass. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi schiet op doel. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:9

29e minuut.
Klungelig pakt Cvelfer de bal. Cvelfer passt de bal in één keer door. Rędzina kan de bal niet met de borst controleren. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Cutiño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:10

31e minuut.
Łątek met een sublieme pass. Hardenne is nu in balbezit. Lampugnano speelt de bal door. Hardenne rent richting de bal. Hardenne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ozelami trapt de bal weg. Ziontkowski kopt de bal weg. Mandanda rent richting de bal. Hardenne onderschept slim de pass. Hardenne schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:11

34e minuut.
Lampugnano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampugnano met een sublieme pass. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gromczak geeft de bal voor. Mamula probeert de bal aan de voet te houden. Gherea onderschept slim de pass. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:12

39e minuut.
Cvelfer passt de bal met de wreef. Daar is Lampugnano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampugnano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hardenne de bal. Hardenne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ziontkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziontkowski passt de bal in één keer door. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torinoclub40 75%, FC Polo 25%.
torinoclub40 - FC Polo 0:13

46e minuut.
Diamandi kopt de bal weg. Łątek is nu in balbezit. Łątek met een sublieme pass. Hardenne heeft problemen om de bal te vangen. Hardenne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gherea rent richting de bal. Mamula onderschept slim de pass. Mamula speelt de bal door. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Ziontkowski de bal. Ziontkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ozelami de bal. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:14

53e minuut.
Balicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampugnano met een sublieme pass. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi schiet op doel. Cutiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:15

57e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Ziontkowski onderschept slim de pass. Ziontkowski probeert naar een medespeler te passen. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ozelami kopt de bal weg. Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łątek geeft een lange en hoge pass. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:16

63e minuut.
Jankowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak speelt de bal door. Vena geeft de bal voor. Hardenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardenne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:17

74e minuut.
Lampugnano passt de bal met de wreef. Ziontkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Ozelami de bal. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne schiet op doel. Cutiño bokst de bal weg. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi draait met de bal, schiet en ... Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gromczak heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łątek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diamandi kopt de bal weg. Ozelami heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ziontkowski rent richting de bal. Ziontkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hardenne de bal. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi draait met de bal, schiet en ... Cutiño bokst de bal weg.

76e minuut.
Cutiño met een sublieme pass. Hasák heeft problemen om de bal te vangen. Vena is nu in balbezit. Ziontkowski geeft een lange en hoge pass. Hardenne krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cutiño trapt de bal weg. Lampugnano kopt de bal weg. Hardenne heeft problemen om de bal te vangen. Hardenne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cesarotto passt de bal met de wreef. Shujauddin geeft de bal voor. Ziontkowski met een sublieme pass. Hardenne rent richting de bal. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Diamandi rent richting de bal. Diamandi passt de bal in één keer door. Hardenne is nu in balbezit. Hardenne draait met de bal, schiet en ... Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:18

90e minuut.
Lampugnano rent richting de bal. Lampugnano geeft een lange en hoge pass. Gromczak heeft problemen om de bal te vangen. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Cutiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Łątek rent richting de bal. Łątek geeft de bal voor. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Cutiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torinoclub40 - FC Polo 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torinoclub40 71%, FC Polo 29%.
torinoclub40 - FC Polo 0:19