Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.040
  • Stadion: Beatrix Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7606
Beatrix PGE STAL MIELEC **
tutto Tactiek kkkkkkk
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 47.8
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen average


6e minuut.
Czarnik rent richting de bal. Czarnik passt de bal zonder na te denken. Płotka met een sublieme pass. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nanchev met een sublieme pass. Lamirand probeert naar een medespeler te passen. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Romeo de bal. Romeo haalt uit met een fantastische trap. Salhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Płotka onderschept slim de pass. Płotka geeft een hoge lob. Daar is Stalev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkański is nu in balbezit. Podkański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Płotka passt de bal zonder na te denken. Habrat met een sublieme pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak geeft een hoge lob. Wilimowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yoğurtçuoğlu geeft de bal voor. Romeo controleert de bal met de borst. Vanbrabant is nu in balbezit. Romeo onderschept slim de pass. Romeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 51%, PGE STAL MIELEC ** 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beatrix - PGE STAL MIELEC ** 0:0

49e minuut.
Romeo is nu in balbezit. Mak is nu in balbezit. Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Romeo haalt uit met een fantastische trap. Salhi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Habrat passt de bal met de wreef. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotka probeert naar een medespeler te passen. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Nanchev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marga. Nanchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hennerkes komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Nanchev probeert naar een medespeler te passen. Lamirand speelt de bal door. Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Krawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawiec passt de bal zonder na te denken. Vanbrabant bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeo onderschept slim de pass. Romeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lamirand passt de bal met de wreef. Vanbrabant rent richting de bal. Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Romeo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Doeltrap. Ardaş komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Habrat speelt de bal door. Podkański rent richting de bal. Podkański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hennerkes verovert de bal door een tackle van achteren. Płotka onderschept slim de pass. Płotka passt de bal met de wreef. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wilimowski kopt de bal weg. Lamirand heeft problemen om de bal te vangen. Lamirand passt de bal zonder na te denken. Romeo rent richting de bal. Romeo draait met de bal, schiet en ... Salhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Habrat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dauti komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Dauti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dauti geeft de bal voor. Bonkov heeft problemen om de bal te vangen. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap. Fał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lamirand passt de bal met de wreef. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar geeft een hoge lob. Romeo springt en kopt de bal. Salhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Płotka passt de bal in één keer door. Daar is Bajorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski probeert naar een medespeler te passen. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski schiet op doel. Fał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 48%, PGE STAL MIELEC ** 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beatrix - PGE STAL MIELEC ** 0:0