Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zgierz CF AKOSS Team
ZGR Tactiek akos...
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Carrieres is nu in balbezit. Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuniz neemt de hoekschop. Garcés kopt de bal weg. Pogni bokst de bal weg.

11e minuut.
Merѕon controleert de bal met de borst. Gabon rent richting de bal. Gabon passt de bal zonder na te denken. Janus rent richting de bal. Janus haalt uit met een fantastische trap. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Cid niet meer kan verder spelen. Bendt Skov-Nielsen komt het veld opgelopen. Soler met de inworp. Hell rent richting de bal. Hell geeft een hoge lob. Gabon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk passt de bal zonder na te denken. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski draait met de bal, schiet en ... Pogni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 0:1

18e minuut.
Ranna passt de bal in één keer door. Brännare rent richting de bal. Brännare met een sublieme pass. Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabon schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgierz CF - AKOSS Team 1:1

25e minuut.
Janus is nu in balbezit. Janus passt de bal zonder na te denken. Gabon rent richting de bal. Gabon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Inworp. Tuniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolpák rent richting de bal. Harasymiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasymiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 1:2

36e minuut.
Brännare geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Janus de bal onder controle te krijgen. Tarquinio rent richting de bal. Janus onderschept slim de pass. Janus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janus geeft de bal voor. Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabon schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Warzycha kopt de bal weg. Hâncu speelt de bal door. Tuniz met een sublieme pass. Harasymiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasymiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierz CF 48%, AKOSS Team 52%.
Zgierz CF - AKOSS Team 1:2

47e minuut.
Janus is nu in balbezit. Hell rent richting de bal. Hell probeert naar een medespeler te passen. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gutenberg heeft problemen om de bal te vangen. Gutenberg probeert naar een medespeler te passen. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Gabon is nu in balbezit. Gabon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Merѕon controleert de bal met de borst. Gabon rent richting de bal. Brännare bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännare haalt uit met een fantastische trap. Bendt Skov-Nielsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zgierz CF - AKOSS Team 2:2

63e minuut.
Janus rent richting de bal. Janus passt de bal in één keer door. Gabon rent richting de bal. Gabon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 3:2

64e minuut.
Tarquinio is nu in balbezit. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus passt de bal met de wreef. Gabon rent richting de bal. Gabon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 4:2

67e minuut.
Ranna geeft een hoge lob. Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gabon raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merѕon geeft de bal voor. Piñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñero schiet op doel. Pogni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Carrieres geeft een hoge lob. Inworp. Tuniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasymiuk is nu in balbezit. Harasymiuk haalt uit met een fantastische trap. Pogni bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Pagozelai komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ranna speelt de bal door. Gutenberg speelt de bal door. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korhan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Warzycha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janus is nu in balbezit. Tarquinio begaat een overtreding. Tarquinio krijgt een gele kaart. Janus raakt geblesseerd tijdens het duel. Hell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabon krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâncu speelt de bal door. Pagozelai rent richting de bal. Pagozelai draait met de bal, schiet en ... Pogni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 4:3

88e minuut.
Carrieres geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merѕon de bal. Gabon rent richting de bal. Gabon schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zgierz CF - AKOSS Team 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zgierz CF 44%, AKOSS Team 56%.
Zgierz CF - AKOSS Team 5:3