Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.045
  • Stadion: CarlosLG Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3960
FC QYQXQV RUDY
Rozpierducha Tactiek young spoko2
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 41.1
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Merello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musmarra speelt de bal door. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ... Stubiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC QYQXQV - RUDY 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piccardoni met een snelle inworp. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kurzepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez León de bal. Piccardoni rent richting de bal. Corona geeft de bal voor. Eremia kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piccardoni met een sublieme pass. Nepogodov speelt de bal door. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel. Carnovale probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC QYQXQV - RUDY 1:1

21e minuut.
Ciuchină is nu in balbezit. Perlberg onderschept slim de pass. Perlberg probeert naar een medespeler te passen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Stubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rodríguez Baqueriza trapt de bal weg. Piccardoni kopt de bal weg. Musmarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ciuchină kopt de bal weg. Piccardoni met een sublieme pass. Grocholski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC QYQXQV 66%, RUDY 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC QYQXQV - RUDY 1:1

47e minuut.
Rodríguez Baqueriza rent richting de bal. Rodríguez Baqueriza geeft de bal voor. Perlberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlberg geeft een hoge lob. Stubiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Perlberg passt de bal zonder na te denken. Ruhnau is nu in balbezit. Ruhnau speelt de bal door. Piccardoni rent richting de bal. Piccardoni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nepogodov is nu in balbezit. Nepogodov passt de bal in één keer door. Bánki met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Carnovale bokst de bal weg.

79e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzbowski passt de bal in één keer door. Perlberg met een sublieme pass. Musmarra rent richting de bal. Musmarra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC QYQXQV 55%, RUDY 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC QYQXQV - RUDY 1:1