Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puq carrera kzn
moja Tactiek boxter
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Florescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gavito de bal. Gavito geeft de bal voor. Kulas probeert de bal aan de voet te houden. Falter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wdowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Miron rent richting de bal. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Walkiewicz kopt de bal weg. Święcki rent richting de bal. Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos geeft een hoge lob. Miron springt en kopt de bal. Redmond verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Walkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bigos rent richting de bal. Bigos met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puq 64%, carrera kzn 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puq - carrera kzn 0:0

56e minuut.
Ţânţar met een sublieme pass. Jaskot geeft een hoge lob. Wdowczyk kopt de bal weg. Miron rent richting de bal. Miron haalt uit met een fantastische trap. Redmond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bigos met een sublieme pass. Wdowczyk is nu in balbezit. Żygowski onderschept slim de pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos geeft de bal voor. Redmond bokst de bal weg.

75e minuut.
Norup geeft de bal voor. Klungelig pakt Frągnowski de bal. Święcki is nu in balbezit. Walkiewicz geeft een hoge lob. Miron krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Walkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Norup is nu in balbezit. Norup met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Święcki heeft problemen om de bal te vangen. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos passt de bal met de wreef. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Redmond met een harde bal richting middenveld. Norup kopt de bal weg. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Miron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puq 66%, carrera kzn 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puq - carrera kzn 0:0
Puq