Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.047
  • Stadion: na Resursie
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25498
carrera kzn Duchy Lasu
boxter Tactiek duchy
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Çolakgazi met een sublieme pass. Cusillo rent richting de bal. Cusillo passt de bal met de wreef. Rzeszowski rent richting de bal. Rzeszowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
carrera kzn - Duchy Lasu 0:1

9e minuut.
Encinar geeft een lange en hoge pass. Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal met de wreef. Ţânţar geeft de bal voor. Wdowczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Baerdemaecker met een snelle inworp. Cusillo rent richting de bal. Cusillo geeft de bal voor. Rzeszowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walkiewicz passt de bal zonder na te denken. Wdowczyk is nu in balbezit. Encinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wdowczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miron zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
carrera kzn - Duchy Lasu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carrera kzn 48%, Duchy Lasu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carrera kzn - Duchy Lasu 1:1

46e minuut.
Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Cervero geeft de bal voor. Rzeszowski is nu in balbezit. Rzeszowski schiet op doel. Korán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
carrera kzn - Duchy Lasu 1:2

73e minuut.
Niccodemo heeft problemen om de bal te vangen. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Niccodemo maakt een afschuwelijke overtreding. Niccodemo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carrera kzn 45%, Duchy Lasu 55%.
carrera kzn - Duchy Lasu 1:2