Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni Kopacze Miedziane Dziki
442 Tactiek Na przypale
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


13e minuut.
Pojar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McAnuff rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fizedean. Fizedean krijgt een gele kaart. McAnuff raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McAnuff kan niet meer verder spelen. Dumitrache komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Ordóñez Herrera geeft een lange en hoge pass. Jędraszek is nu in balbezit. Sánchez Curiel begaat een overtreding. Sánchez Curiel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bucătaru probeert de bal aan de voet te houden. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Curiel onderschept slim de pass. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Koczy geeft een lange en hoge pass. Dumitrache speelt de bal door. Dym is nu in balbezit. Zulueta verovert de bal door een tackle van achteren. Zulueta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dumitrache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sędek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Kopacze 67%, Miedziane Dziki 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zieloni Kopacze - Miedziane Dziki 0:0

50e minuut.
Fizedean probeert naar een medespeler te passen. Sędek is nu in balbezit. Sędek passt de bal met de wreef. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulueta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fizedean geeft een hoge lob. Klungelig pakt Germanek de bal. Pojar is nu in balbezit. Pojar passt de bal zonder na te denken. Sánchez Curiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sędek is nu in balbezit. Sędek speelt de bal door. Sklenka geeft de bal voor. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Koczy met een snelle inworp. de Winne is nu in balbezit. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek speelt de bal door. Zulueta is nu in balbezit. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Młynarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Fizedean geeft een lange en hoge pass. De Beuckelaere geeft de bal voor. Fizedean is nu in balbezit. Zulueta verovert de bal door een tackle van achteren. Zulueta draait met de bal, schiet en ... Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni Kopacze 59%, Miedziane Dziki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zieloni Kopacze - Miedziane Dziki 0:0