Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: Jaskinia Lwa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17302
Morzycko Moryń Red Devils Łódź Stoki
4 liga Tactiek 442A
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten solid
good Passen very good
outstanding Verdedigen adequate


7e minuut.
Cinpoeru met een sublieme pass. Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran geeft de bal voor. Grisi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Munhoz kopt de bal weg. Klungelig pakt Franczak de bal. Franczak met een sublieme pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Dobeş geeft een lange en hoge pass. Kopaniecki kopt de bal weg. Grisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agudo passt de bal met de wreef. Pagnotta rent richting de bal. Franczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagnotta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pagnotta kan niet meer verder spelen. Di Cicco komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Cinpoeru met een sublieme pass. Di Cicco rent richting de bal. Di Cicco geeft een lange en hoge pass. Pellicano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Red Devils Łódź Stoki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 38%, Red Devils Łódź Stoki 62%.
Morzycko Moryń - Red Devils Łódź Stoki 0:1

54e minuut.
Moreel geeft een hoge lob. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan onderschept slim de pass. Jordan schiet op doel. Bárányos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Red Devils Łódź Stoki 0:2

56e minuut.
Zincirkıran passt de bal met de wreef. Franczak is nu in balbezit. Franczak passt de bal in één keer door. Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selvaggi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Franczak geeft een lange en hoge pass. Peijnenburg met een sublieme pass. Klungelig pakt Grisi de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Vitorino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Agudo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talvisalo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Georgariou passt de bal zonder na te denken. Franczak rent richting de bal. Franczak passt de bal met de wreef. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zincirkıran geeft een hoge lob. Grisi kopt de bal weg. Cinpoeru geeft de bal voor. Selvaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kambur kan de bal niet met de borst controleren. Georgariou rent richting de bal. Grisi rent richting de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Vitorino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morzycko Moryń - Red Devils Łódź Stoki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morzycko Moryń 38%, Red Devils Łódź Stoki 62%.
Morzycko Moryń - Red Devils Łódź Stoki 1:2