Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Devils Łódź Stoki Morzycko Moryń
442A Tactiek 4 liga
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen outstanding


15e minuut.
Kambur speelt de bal door. Franczak is nu in balbezit. Franczak probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Georgariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczak met een sublieme pass. Grisi is nu in balbezit. Grisi schiet op doel. Vitorino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:1

23e minuut.
Özçelik geeft een lange en hoge pass. Moreel heeft problemen om de bal te vangen. Grisi is nu in balbezit. Grisi draait met de bal, schiet en ... Vitorino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:2

31e minuut.
Niedzielski geeft de bal voor. Seliuninas is nu in balbezit. Seliuninas geeft een lange en hoge pass. Grisi krijgt zijn hoofd ertegen. Vitorino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Franczak de bal. Franczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moreel de bal. Grisi is nu in balbezit. Grisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devils Łódź Stoki 56%, Morzycko Moryń 44%.
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selvaggi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zincirkıran passt de bal zonder na te denken. Peijnenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg passt de bal zonder na te denken. Grisi rent richting de bal. Grisi haalt uit met een fantastische trap. Vitorino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel. Vitorino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devils Łódź Stoki 69%, Morzycko Moryń 31%.
Red Devils Łódź Stoki - Morzycko Moryń 0:4