Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACFOREVERAB MKS Avia Świdnik
Sex Tactiek New
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Mlejnek heeft problemen om de bal te vangen. Coubal verovert de bal door een tackle van achteren. Coubal passt de bal met de wreef. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel. Hlúšek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Dulański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Tayani met de inworp. Obitz geeft een lange en hoge pass. Rueda Ambrosio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani passt de bal in één keer door. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal is nu in balbezit. Coubal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Al Tayani met een sublieme pass. Obitz probeert naar een medespeler te passen. Coubal rent richting de bal. Coubal schiet op doel. Hlúšek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:1

9e minuut.
Krzynówek heeft problemen om de bal te vangen. Krzynówek passt de bal met de wreef. Rydzyk rent richting de bal. Tyburski is nu in balbezit. Tyburski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Al Tayani geeft de bal voor. Eidenberger controleert de bal met de borst. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Hlúšek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:2

14e minuut.
García Muñoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Anthonissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Tayani met een sublieme pass. Coubal rent richting de bal. Coubal schiet op doel. Hlúšek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:3

19e minuut.
Obitz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coubal de bal. Eidenberger begaat een overtreding. Coubal raakt geblesseerd tijdens het duel. Al Tayani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Coubal heeft problemen om de bal te vangen. Al Tayani speelt de bal door. Rueda Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Coubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:4

26e minuut.
Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani geeft een lange en hoge pass. Coubal rent richting de bal. Coubal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
García Muñoz geeft de bal voor. Rueda Ambrosio geeft een hoge lob. Dulański onderschept slim de pass. Klungelig pakt Obitz de bal. Obitz geeft een hoge lob. Hlúšek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coubal controleert de bal met de borst. Coubal draait met de bal, schiet en ... Hlúšek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:5

28e minuut.
Eidenberger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siboiu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Al Tayani speelt de bal door. Coubal is nu in balbezit. Coubal speelt de bal door. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:6

37e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani geeft een lange en hoge pass. Coubal krijgt zijn hoofd ertegen. Hlúšek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:7

40e minuut.
Dulański geeft een lange en hoge pass. Topolus rent richting de bal. Topolus geeft een hoge lob. Dulański geeft een hoge lob. Mlejnek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio geeft een lange en hoge pass. Coubal rent richting de bal. Coubal schiet op doel. Hlúšek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 57%, MKS Avia Świdnik 43%.
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:8

48e minuut.
Al Tayani onderschept slim de pass. Al Tayani passt de bal met de wreef. Coubal rent richting de bal. Coubal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:9

58e minuut.
Rydzyk rent richting de bal. García Muñoz onderschept slim de pass. García Muñoz geeft een hoge lob. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:10

60e minuut.
Tyburski rent richting de bal. Tyburski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rueda Ambrosio de bal. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:11

61e minuut.
Klungelig pakt Al Tayani de bal. Al Tayani speelt de bal door. Obitz is nu in balbezit. Obitz geeft een hoge lob. Coubal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tyburski passt de bal met de wreef. Siboiu rent richting de bal. Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zadwórny passt de bal zonder na te denken. Al Tayani met een sublieme pass. Coubal rent richting de bal. Coubal draait met de bal, schiet en ... Hlúšek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:12

69e minuut.
Coubal heeft problemen om de bal te vangen. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal onderschept slim de pass. Coubal haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:13

76e minuut.
Dulański geeft de bal voor. Inworp. Al Tayani met de inworp. Obitz geeft een hoge lob. Coubal bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lin kopt de bal weg. Tyburski is nu in balbezit. Tyburski geeft de bal voor. Coubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kokla geeft een lange en hoge pass. Obitz rent richting de bal. Obitz met een sublieme pass. Coubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:14

87e minuut.
Anthonissen rent richting de bal. Anthonissen passt de bal zonder na te denken. Topolus onderschept slim de pass. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Szokol geeft een hoge lob. Rueda Ambrosio kopt de bal weg. Coubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coubal haalt uit met een fantastische trap. Hlúšek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:15

89e minuut.
Topolus geeft een hoge lob. Obitz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coubal de bal. Coubal geeft een hoge lob. Rueda Ambrosio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 57%, MKS Avia Świdnik 43%.
ACFOREVERAB - MKS Avia Świdnik 0:15