Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 42549
KP ROSSONERI Wałcz Blue Helmets
451próba Tactiek ..
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Landívar speelt de bal door. Łazarz kopt de bal weg. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten rent richting de bal. Lieten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Landívar trapt de bal weg van het doel. Łazarz kopt de bal weg. Montoya is nu in balbezit. Antoś geeft een hoge lob. Lieten springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hill geeft een lange en hoge pass. Zabotto is nu in balbezit. Zabotto geeft de bal voor. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wagarowicz geeft de bal voor. Daar is Raniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łazarz met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś geeft een hoge lob. Landívar bokst de bal weg. Lieten rent richting de bal. Lieten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - Blue Helmets 1:0

26e minuut.
Korwin-Mikke geeft een lange en hoge pass. Landívar speelt de bal door. Zabotto kopt de bal weg. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Landívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Landívar speelt de bal door. Antoś kopt de bal weg. Raniszewski is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski begaat een overtreding. Lieten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matras wilt de vrije trap nemen. Raniszewski kopt de bal weg. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Lieten rent richting de bal. Lieten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korwin-Mikke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ... Raniszewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antoś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korwin-Mikke kan de bal niet met de borst controleren. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Driesen passt de bal zonder na te denken. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz rent richting de bal. Tekerlek verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. Swahn bokst de bal weg.

35e minuut.
Montoya passt de bal zonder na te denken. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antoś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Landívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Aira Lindoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Aira Lindoso geeft een lange en hoge pass. Lieten rent richting de bal. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ... Landívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korwin-Mikke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łazarz kopt de bal weg. Lieten is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wagarowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łazarz de bal. Łazarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 32%, Blue Helmets 68%.
KP ROSSONERI Wałcz - Blue Helmets 1:0

53e minuut.
Wagarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wagarowicz met een sublieme pass. Łazarz met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lieten met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś passt de bal in één keer door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Landívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belej komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bảo Long geeft een hoge lob. Inworp. Antoś met een snelle inworp. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Driesen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belej de bal onder controle te krijgen. Matras probeert naar een medespeler te passen. Lieten is nu in balbezit. Lieten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nowakowski geeft een lange en hoge pass. Roztworowski kopt de bal weg. Matras heeft problemen om de bal te vangen. Belej is nu in balbezit. Belej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 38%, Blue Helmets 62%.
KP ROSSONERI Wałcz - Blue Helmets 1:0