Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga V.052
  • Stadion: Kal-El85 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14619
MILLWALL WŁOCŁAWEK APATOR
DZIKA Tactiek Arsenal 1
64% Balbezit 36%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
solid Passen weak
solid Verdedigen average


10e minuut.
Huy Anh met de inworp. Leventer geeft een lange en hoge pass. Almeida maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Riggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MILLWALL WŁOCŁAWEK - APATOR 0:1

30e minuut.
Josipović passt de bal zonder na te denken. Ganzorig rent richting de bal. Ganzorig geeft een hoge lob. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Josipović speelt de bal door. Babik rent richting de bal. Babik passt de bal zonder na te denken. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Josipović met een sublieme pass. Klungelig pakt Niziałek de bal. Niziałek passt de bal met de wreef. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILLWALL WŁOCŁAWEK 37%, APATOR 63%.
MILLWALL WŁOCŁAWEK - APATOR 0:1

47e minuut.
Leventer bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik begaat een overtreding. Leventer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huy Anh met een snel genomen vrije trap. Kabel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sárossy passt de bal met de wreef. Niziałek is nu in balbezit. Babik rent richting de bal. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek draait met de bal, schiet en ... Uzelac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik haalt uit met een fantastische trap. Uzelac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MILLWALL WŁOCŁAWEK - APATOR 1:1

71e minuut.
Niziałek is nu in balbezit. Niziałek geeft de bal voor. Dumitrache probeert de bal met de borst te controleren. Babik rent richting de bal. Babik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niziałek is nu in balbezit. Niziałek schiet op doel. Uzelac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Amatrudi passt de bal zonder na te denken. Niziałek is nu in balbezit. Dumitrache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dumitrache krijgt een gele kaart. Niziałek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Niziałek kan niet meer verder spelen. Roque komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Roque haalt uit met een fantastische trap. Amatrudi kopt de bal weg. Daar is Babik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babik schiet op doel. Mihliuc probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILLWALL WŁOCŁAWEK 32%, APATOR 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MILLWALL WŁOCŁAWEK - APATOR 1:1