Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żołnierzyki Wronki Amica
biznestobiznes Tactiek XXX
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
26.4 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Zuliani de bal. Dešić rent richting de bal. Lynch rent richting de bal. Dešić onderschept slim de pass. Dešić schiet op doel. Grasser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomovici geeft een hoge lob. Lückert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lückert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Čerych is nu in balbezit. Čerych geeft de bal voor. Koutouzos geeft een lange en hoge pass. Wilk probeert de bal met de borst te controleren. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutouzos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutouzos passt de bal met de wreef. Ardaş is nu in balbezit. Ardaş draait met de bal, schiet en ... Grasser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardaş probeert de bal met de borst te controleren. Ardaş haalt uit met een fantastische trap. Čerych probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Solomovici passt de bal zonder na te denken. Koutouzos geeft de bal voor. Dešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk rent richting de bal. Wilk schiet op doel. Grasser bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierzyki 60%, Wronki Amica 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żołnierzyki - Wronki Amica 0:0

50e minuut.
Holečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmanović onderschept slim de pass. Radmanović geeft een lange en hoge pass. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk schiet op doel. Grasser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lynch is nu in balbezit. Paal!

58e minuut.
Lynch geeft een hoge lob. Suchecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Holečko de bal. Dešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dešić haalt uit met een fantastische trap. Grasser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Suchecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solomovici met de inworp. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Radmanović heeft problemen om de bal te vangen. Gasco begaat een overtreding. Radmanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bobrov met een snel genomen vrije trap. Dešić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Moreel probeert naar een medespeler te passen. Dešić is nu in balbezit. Dešić draait met de bal, schiet en ... Grasser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Moreel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Čerych heeft problemen om de bal te vangen. Wilk is nu in balbezit. Ardaş rent richting de bal. Ardaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żołnierzyki 70%, Wronki Amica 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żołnierzyki - Wronki Amica 0:0