Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.053
  • Stadion: Legionów 15
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11845
D&R Unia Oświęcim Wronki Amica
dlaczego? Tactiek XXX
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 33.7
solid Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Escalona speelt de bal door. Ljepava rent richting de bal. Ljepava geeft de bal voor. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Collazo met de inworp. Ljepava is nu in balbezit. Ljepava geeft de bal voor. Turkowski rent richting de bal. Turkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Moreel met een sublieme pass. Wilk rent richting de bal. Mosso is nu in balbezit. Ardaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ardaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Moreel passt de bal met de wreef. Mosso rent richting de bal. Mosso geeft een hoge lob. Turkowski rent richting de bal. Turkowski schiet op doel. Preotu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Padineanu geeft de bal voor. Cominelli is nu in balbezit. Dešić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dešić draait met de bal, schiet en ... Revnic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ardaş rent richting de bal. Ardaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wronki Amica 0:1

38e minuut.
Ljepava probeert naar een medespeler te passen. Mellár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellár geeft de bal voor. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek schiet op doel. Preotu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koutouzos is nu in balbezit. Leszek onderschept slim de pass. Leszek passt de bal met de wreef. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D&R Unia Oświęcim - Wronki Amica 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 41%, Wronki Amica 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
D&R Unia Oświęcim - Wronki Amica 1:1

53e minuut.
Marilican verovert de bal door een tackle van achteren. Escalona is nu in balbezit. Escalona speelt de bal door. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona passt de bal met de wreef. Leszek rent richting de bal. Leszek schiet op doel. Preotu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bobrov geeft de bal voor. Vanzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leszek de bal. Leszek draait met de bal, schiet en ... Preotu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ardaş heeft problemen om de bal te vangen. Marilican speelt de bal door. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. Preotu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D&R Unia Oświęcim - Wronki Amica 2:1

79e minuut.
Ljepava speelt de bal door. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek begaat een overtreding. Leszek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Leszek de bal onder controle te krijgen. Joensuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Joensuu passt de bal zonder na te denken. Ljepava is nu in balbezit. Ljepava probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D&R Unia Oświęcim 44%, Wronki Amica 56%.
D&R Unia Oświęcim - Wronki Amica 2:1