Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C wampiry Wronki Amica
442 Tactiek XXX
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 31.5
adequate Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bobrov ... Strafschop! Ohlmark is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Müggeli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 1:0

15e minuut.
Bonovas probeert naar een medespeler te passen. Müggeli met een sublieme pass. Padineanu onderschept slim de pass. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Preotu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Moreel geeft een hoge lob. Tâlvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk schiet op doel. Kubovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C wampiry - Wronki Amica 1:1

21e minuut.
Moreel speelt de bal door. Ardaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardaş moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ardaş kan niet meer verder spelen. Armand komt het veld opgelopen. Dešić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 1:2

24e minuut.
Schäefer met een sublieme pass. Daar is Bucătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucătaru speelt de bal door. Schäefer is nu in balbezit. Schäefer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szokol onderschept slim de pass. Dešić verovert de bal door een tackle van achteren. Dešić schiet op doel. Kubovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Terra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 1:3

33e minuut.
Müggeli speelt de bal door. Klungelig pakt Bucătaru de bal. Bucătaru met een sublieme pass. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 2:3

34e minuut.
Armand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torrente komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bonovas probeert naar een medespeler te passen. Zelek met een sublieme pass. Moreel probeert naar een medespeler te passen. Dešić is nu in balbezit. Dešić draait met de bal, schiet en ... Kubovič bokst de bal weg.

36e minuut.
Bucătaru passt de bal zonder na te denken. Ohlmark rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koutouzos. Ohlmark is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perňák neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Preotu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schäefer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C wampiry - Wronki Amica 3:3

40e minuut.
Bobrov geeft de bal voor. Inworp. Zelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohlmark rent richting de bal. Ohlmark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Perňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dešić is nu in balbezit. Dešić speelt de bal door. Wilk is nu in balbezit. Wilk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Torrente is nu in balbezit. Torrente geeft een hoge lob. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 3:4

45e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente passt de bal met de wreef. Dešić heeft problemen om de bal te vangen. Dešić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 50%, Wronki Amica 50%.
F.C wampiry - Wronki Amica 3:5

52e minuut.
Kubovič speelt de bal door. Bucătaru kopt de bal weg. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Schäefer rent richting de bal. Schäefer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Müggeli passt de bal zonder na te denken. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru passt de bal met de wreef. Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bonovas passt de bal in één keer door. Zelek rent richting de bal. Zelek passt de bal in één keer door. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zelek kopt de bal weg. Müggeli is nu in balbezit. Müggeli passt de bal met de wreef. Zelek rent richting de bal. Zelek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bobrov onderschept slim de pass. Bonovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobrov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobrov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dešić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Radmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreel speelt de bal door. Torrente is nu in balbezit. Torrente haalt uit met een fantastische trap. Kubovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu probeert naar een medespeler te passen. Ohlmark rent richting de bal. Ohlmark haalt uit met een fantastische trap. Preotu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 4:5

76e minuut.
Padineanu kopt de bal weg. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru speelt de bal door. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer haalt uit met een fantastische trap. Preotu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bucătaru speelt de bal door. Daar is Bobrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C wampiry - Wronki Amica 5:5

80e minuut.
Müggeli speelt de bal door. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru passt de bal in één keer door. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer draait met de bal, schiet en ... Preotu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ohlmark rent richting de bal. Ohlmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C wampiry - Wronki Amica 6:5

87e minuut.
Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer probeert naar een medespeler te passen. Müggeli met een sublieme pass. Zelek rent richting de bal. Zelek geeft een hoge lob. Preotu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bucătaru passt de bal met de wreef. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek met een sublieme pass. Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark schiet op doel. Preotu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C wampiry 45%, Wronki Amica 55%.
F.C wampiry - Wronki Amica 6:5