Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Jasiesieniec F.c Dallas
To Ta Tactiek fc dallas
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Siani passt de bal zonder na te denken. Tünder is nu in balbezit. Tünder probeert naar een medespeler te passen. Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bakaikoa speelt de bal door. Klungelig pakt Ioaniţescu de bal. Ioaniţescu passt de bal in één keer door. Földi rent richting de bal. Földi haalt uit met een fantastische trap. Banaszek bokst de bal weg.

17e minuut.
Földi rent richting de bal. Yarbrough verovert de bal door een tackle van achteren. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses onderschept slim de pass. Gürses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bello Rebolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello Rebolo geeft een lange en hoge pass. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Földi onderschept slim de pass. Földi schiet op doel. Banaszek bokst de bal weg.

30e minuut.
Szymała is nu in balbezit. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu speelt de bal door. Földi rent richting de bal. Földi draait met de bal, schiet en ... Banaszek bokst de bal weg. Daar is Yarbrough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioaniţescu zal de hoekschop nemen. Butilă springt en kopt de bal. Banaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Van de Craen de bal. Dobrina is nu in balbezit. Van de Craen verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Craen geeft de bal voor. Pogora springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Jasiesieniec - F.c Dallas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jasiesieniec 54%, F.c Dallas 46%.
GKS Jasiesieniec - F.c Dallas 1:0

49e minuut.
Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Yarbrough onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ioaniţescu zal de hoekschop nemen. Földi maakt een snoekduik en kopt de bal. Banaszek bokst de bal weg.

59e minuut.
Van de Craen met een snelle inworp. Szymała geeft een lange en hoge pass. Zhensheng heeft problemen om de bal te vangen. Pogora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Banaszek met een harde bal richting middenveld. Pasikowski kan de bal niet met de borst controleren. Tünder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pogora de bal. Pogora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Zhensheng rent richting de bal. Siani onderschept slim de pass. Siani met een sublieme pass. Pogora is nu in balbezit. Pogora schiet op doel. Chiarion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Siani rent richting de bal. Zhensheng onderschept slim de pass. Zhensheng probeert naar een medespeler te passen. Gürses rent richting de bal. Gürses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bakaikoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Földi de bal. Răducanu is nu in balbezit. Földi onderschept slim de pass. Földi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Filip geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hiên de bal. Gürses is nu in balbezit. Földi is nu in balbezit. Földi schiet op doel. Banaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Jasiesieniec 49%, F.c Dallas 51%.
GKS Jasiesieniec - F.c Dallas 1:0