Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyszęcice FC Polska w Ruinie
xd2 Tactiek 4-5-1 gnuj
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Havriciuc onderschept slim de pass. Havriciuc geeft een hoge lob. Konecki onderschept slim de pass. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ... Paal! Culpi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Incorpora geeft de bal voor. Kudzel probeert naar een medespeler te passen. Kovčić rent richting de bal. Kovčić geeft een hoge lob. Phương Nam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Zuffi de bal. Żygowski speelt de bal door. Incorpora rent richting de bal. Warwarczyn onderschept slim de pass. Warwarczyn schiet op doel. Culpi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Giray geeft een lange en hoge pass. Warwarczyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konecki. Warwarczyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koumiotis wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Phương Nam kopt de bal weg. Trung Hoa geeft een lange en hoge pass. Warwarczyn kopt de bal weg. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Żygowski passt de bal in één keer door. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal in één keer door. Warwarczyn rent richting de bal. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - Polska w Ruinie 0:1

32e minuut.
Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zuffi de bal. Zuffi geeft de bal voor. Bugatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Konecki onderschept slim de pass. Konecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herbski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żygowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyszęcice FC 56%, Polska w Ruinie 44%.
Wyszęcice FC - Polska w Ruinie 0:1

60e minuut.
Koumiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumiotis passt de bal met de wreef. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn schiet op doel. Culpi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyszęcice FC 52%, Polska w Ruinie 48%.
Wyszęcice FC - Polska w Ruinie 0:1