Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taka Dobra Polska w Ruinie
CBA Tactiek 4-5-1 gnuj
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Kobiak rent richting de bal. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski geeft een hoge lob. Świętochowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bugatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taka Dobra - Polska w Ruinie 1:0

7e minuut.
Świętochowski passt de bal met de wreef. Nalikowski heeft problemen om de bal te vangen. Havriciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Havriciuc geeft een hoge lob. Jansen kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Żygowski met een sublieme pass. Rępał is nu in balbezit. Tosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tosiński haalt uit met een fantastische trap. Ławnicak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Damián speelt de bal door. Świętochowski is nu in balbezit. Siedłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Swoboda is nu in balbezit. Swoboda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taka Dobra 57%, Polska w Ruinie 43%.
Taka Dobra - Polska w Ruinie 1:0

61e minuut.
Inworp. Mieśko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Giray probeert naar een medespeler te passen. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal in één keer door. Żygowski rent richting de bal. Żygowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ławnicak trapt de bal weg. Herbski kopt de bal weg. Żygowski met een sublieme pass. Daar is Tosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosiński schiet op doel. Ławnicak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Havriciuc kopt de bal weg. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski passt de bal in één keer door. Tosiński rent richting de bal. Tosiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Cudowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Johnѕon heeft problemen om de bal te vangen. Swoboda verovert de bal door een tackle van achteren. Swoboda passt de bal in één keer door. Świętochowski is nu in balbezit. Świętochowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taka Dobra 63%, Polska w Ruinie 37%.
Taka Dobra - Polska w Ruinie 1:0