Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.056
  • Stadion: Vikings2 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13363
Białe Wilki Pompa Team
new2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 38.2
formidable Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Valdés rent richting de bal. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu geeft een lange en hoge pass. Karademitros bereikt de bal nog maar net als eerste. Karademitros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Claverie de bal. Grajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajewski passt de bal met de wreef. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Grajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajewski speelt de bal door. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak onderschept slim de pass. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Wilki - Pompa Team 1:0

21e minuut.
Valdés geeft een hoge lob. Mravný kan de bal niet met de borst controleren. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nowak rent richting de bal. Astudillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nowak raakt geblesseerd tijdens het duel. Karademitros kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kazimierczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Wilki - Pompa Team 2:0

35e minuut.
Bukovnik speelt de bal door. Karademitros is nu in balbezit. Karademitros probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Royo passt de bal met de wreef. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eliakwu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Wilki - Pompa Team 2:1

41e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Karademitros bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo rent richting de bal. Karademitros verovert de bal door een tackle van achteren. Karademitros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grajewski met een sublieme pass. Karademitros met een sublieme pass. Domokos rent richting de bal. Domokos geeft de bal voor. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen. Kazimierczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Wilki 34%, Pompa Team 66%.
Białe Wilki - Pompa Team 2:1

54e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. Gabryś passt de bal in één keer door. Nowak rent richting de bal. Karademitros rent richting de bal. Karademitros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nowak kopt de bal weg. Karademitros is nu in balbezit. Astudillo rent richting de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Domokos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryś speelt de bal door. Klungelig pakt Karademitros de bal. Karademitros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bukovnik kopt de bal weg. Mihić rent richting de bal. Mihić geeft een hoge lob. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak schiet op doel. Kazimierczyk bokst de bal weg.

76e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karademitros is nu in balbezit. Astudillo onderschept slim de pass. Nowak onderschept slim de pass. Nowak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Domokos met een sublieme pass. Gabryś probeert naar een medespeler te passen. Karademitros rent richting de bal. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Domokos probeert naar een medespeler te passen. Karademitros rent richting de bal. Karademitros passt de bal in één keer door. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rădulescu met een snelle inworp. Domokos geeft een lange en hoge pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe Wilki - Pompa Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe Wilki 30%, Pompa Team 70%.
Białe Wilki - Pompa Team 3:1