Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janki Old FC Magia Tort
2xdx Tactiek 5DEF_cwyzej
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Kwaśny kopt de bal weg. Boczek is nu in balbezit. Boczek speelt de bal door. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ijačić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pareja met de inworp. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Berłowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boczek. Boczek krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kwaśny is nu in balbezit. Kwaśny geeft een hoge lob. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel. Ţicleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janki Old - FC Magia Tort 1:0

21e minuut.
Daar is Misterny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misterny geeft een lange en hoge pass. Boczek rent richting de bal. Boczek schiet op doel. Ţicleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Janki Old - FC Magia Tort 2:0

44e minuut.
Luca is nu in balbezit. Luca probeert naar een medespeler te passen. Tolu is nu in balbezit. Tolu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gabriel kopt de bal weg. Boczek rent richting de bal. Misztal begaat een overtreding. Misztal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janki Old 33%, FC Magia Tort 67%.
Janki Old - FC Magia Tort 2:0

50e minuut.
Kwaśny passt de bal zonder na te denken. Kłosowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berłowski. Berłowski krijgt een gele kaart. Kłosowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kłosowski kan niet meer verder spelen. Wigura komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Galev rent richting de bal. Galev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabriel met de inworp. Kwaśny geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pieniążek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniążek geeft een hoge lob. Wigura rent richting de bal. Wigura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janki Old - FC Magia Tort 3:0

74e minuut.
Boczek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczek onderschept slim de pass. Boczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Pieniążek met een sublieme pass. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Boczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţicleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Luca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel passt de bal met de wreef. Kwaśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśny passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janki Old 23%, FC Magia Tort 77%.
Janki Old - FC Magia Tort 3:0