Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.058
  • Stadion: CHMK ARENA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12038
CHŁOPCYzeSTALI UKS Biskupice
nowa Tactiek bramka
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 39.8
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Naydenov passt de bal met de wreef. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zouganelis. Zouganelis krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ciemniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzaniga onderschept slim de pass. Cazzaniga probeert naar een medespeler te passen. Viotto is nu in balbezit. Viotto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Keller is nu in balbezit. Grzyb verovert de bal door een tackle van achteren. Grzyb passt de bal in één keer door. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Grzyb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzyb passt de bal met de wreef. Bowen is nu in balbezit. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Portales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portales geeft een lange en hoge pass. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 0:1

25e minuut.
Portales geeft de bal voor. Bezler probeert de bal aan de voet te houden. Capanni is nu in balbezit. Capanni draait met de bal, schiet en ... Bezler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grzyb passt de bal in één keer door. Cazzaniga rent richting de bal. Lapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 1:1

33e minuut.
Widuch rent richting de bal. Widuch passt de bal zonder na te denken. Grzyb met een sublieme pass. Daar is Lapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapčević haalt uit met een fantastische trap. Gherase bokst de bal weg.

36e minuut.
Portales onderschept slim de pass. Portales geeft de bal voor. Naydenov rent richting de bal. Naydenov geeft een lange en hoge pass. Capanni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPCYzeSTALI 37%, UKS Biskupice 63%.
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 1:2

46e minuut.
Bojas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Renusz onderschept slim de pass. Renusz geeft een lange en hoge pass. Belegija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lapčević rent richting de bal. Lapčević draait met de bal, schiet en ... Gherase bokst de bal weg.

52e minuut.
Bojas onderschept slim de pass. Bojas speelt de bal door. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević haalt uit met een fantastische trap. Gherase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzyb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb rent richting de bal. Grzyb geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bojas probeert naar een medespeler te passen. Lapčević rent richting de bal. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević onderschept slim de pass. Lapčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Renusz geeft een lange en hoge pass. Belegija probeert naar een medespeler te passen. Bowen rent richting de bal. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević passt de bal zonder na te denken. Arriola speelt de bal door. Klungelig pakt Bojas de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cazzaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzaniga geeft de bal voor. Capanni rent richting de bal. Capanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPCYzeSTALI 40%, UKS Biskupice 60%.
CHŁOPCYzeSTALI - UKS Biskupice 1:3