Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Brigade FC UKS Biskupice
REVOLUTION v2 Tactiek bramka
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
33.8 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Cazzaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzaniga met een sublieme pass. Viotto rent richting de bal. Viotto draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Venta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - UKS Biskupice 0:1

19e minuut.
Queirolo heeft problemen om de bal te vangen. Mujčin met een sublieme pass. Viotto is nu in balbezit. Viotto schiet op doel. Rodríguez Venta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - UKS Biskupice 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Targosz de bal. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Naydenov is nu in balbezit. Naydenov geeft de bal voor. Cazzaniga rent richting de bal. Çimci is nu in balbezit. Çimci draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Venta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Bakšinskas de bal. Cazzaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntikoudis onderschept slim de pass. Bakšinskas heeft problemen om de bal te vangen. Bakšinskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 56%, UKS Biskupice 44%.
Red Brigade FC - UKS Biskupice 0:2

56e minuut.
Viotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Viotto passt de bal in één keer door. Daar is Keller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keller geeft de bal voor. Efeoğlu rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Viotto rent richting de bal. Muchomorski begaat een overtreding. Viotto raakt geblesseerd tijdens het duel. Dogandžić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Belegija onderschept slim de pass. Belegija geeft een lange en hoge pass. Daar is Naydenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naydenov passt de bal met de wreef. Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Efeoğlu met een sublieme pass. Naydenov is nu in balbezit. Naydenov speelt de bal door. Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Venta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Frollà is nu in balbezit. Keller onderschept slim de pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Brigade FC - UKS Biskupice 0:3

83e minuut.
Mohd Akil rent richting de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. Viotto rent richting de bal. Viotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Brigade FC 69%, UKS Biskupice 31%.
Red Brigade FC - UKS Biskupice 0:3