Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bircalona Naprzód Torcida
442of Tactiek NEW
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen good


12e minuut.
Rylik onderschept slim de pass. Rylik geeft een lange en hoge pass. Wysokiński speelt de bal door. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pin kan de bal niet met de borst controleren. Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Naprzód Torcida 0:1

14e minuut.
Rylik passt de bal zonder na te denken. Cempel is nu in balbezit. Michniewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cempel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rylik wilt de vrije trap nemen. Prendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szoboszlai springt en kopt de bal. Cempel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel verovert de bal door een tackle van achteren. Makridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel verovert de bal door een tackle van achteren. Sirel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Michniewicz speelt de bal door. Faganelli rent richting de bal. Faganelli met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wysokiński met de inworp. Moschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino geeft de bal voor. Cempel is nu in balbezit. Cempel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Naprzód Torcida 0:2

36e minuut.
Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschino onderschept slim de pass. Moschino passt de bal met de wreef. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai schiet op doel. Prendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bircalona 56%, Naprzód Torcida 44%.
F.C. Bircalona - Naprzód Torcida 0:2

50e minuut.
Rylik speelt de bal door. Cempel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munnicki. Munnicki krijgt een gele kaart. Cempel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Michniewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

51e minuut.
Margaryan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolla. Margaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Rylik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szoboszlai krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moschino rent richting de bal. Moschino passt de bal zonder na te denken. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński onderschept slim de pass. Wysokiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Munnicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wysokiński met een snelle inworp. Szoboszlai geeft een lange en hoge pass. Prendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cempel verovert de bal door een tackle van achteren. Cempel geeft een hoge lob. Pin heeft problemen om de bal te vangen. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai schiet op doel. Prendes bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davila komt het veld opgelopen. Pyskaty komt het veld opgelopen. Braz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szoboszlai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pyskaty de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jameson. Jameson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Braz passt de bal in één keer door. Moschino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Munnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Moschino passt de bal met de wreef. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai passt de bal zonder na te denken. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty schiet op doel. Prendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bircalona 70%, Naprzód Torcida 30%.
F.C. Bircalona - Naprzód Torcida 0:2