Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7115
Fc Bayern München 1900 Z-ne Rks Czest
Konstanty Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 17.4
very good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnis geeft een hoge lob. Babbel kopt de bal weg. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 1:0

14e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Zachariasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk rent richting de bal. Papageorgiou verovert de bal door een tackle van achteren. Papageorgiou geeft een lange en hoge pass. Matulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Papageorgiou kopt de bal weg. Zachariasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk probeert naar een medespeler te passen. Łopatka is nu in balbezit. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Matulewicz speelt de bal door. Koolhaas kopt de bal weg. Babbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu schiet op doel. Matulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ioveanu is nu in balbezit. Koolhaas is nu in balbezit. Koolhaas passt de bal in één keer door. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gielnik verovert de bal door een tackle van achteren. Gielnik met een sublieme pass. Johannson met een sublieme pass. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matulewicz trapt de bal weg van het doel. Gielnik kopt de bal weg. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Matulewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 2:0

41e minuut.
Koolhaas verovert de bal door een tackle van achteren. Koolhaas speelt de bal door. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München 1900 Z-ne 25%, Rks Czest 75%.
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 3:0

49e minuut.
Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Koolhaas rent richting de bal. Koolhaas schiet op doel. Zwirkowski probeert de bal aan de voet te houden. Matulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zachariasz heeft problemen om de bal te vangen. Babbel rent richting de bal. Babbel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papageorgiou verovert de bal door een tackle van achteren. Papageorgiou speelt de bal door. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 4:0

80e minuut.
Mazzitelli passt de bal zonder na te denken. Babbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babbel probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Babbel is nu in balbezit. Babbel passt de bal zonder na te denken. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Matulewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 5:0

89e minuut.
Koolhaas rent richting de bal. Koolhaas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Babbel de bal onder controle te krijgen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Matulewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München 1900 Z-ne 28%, Rks Czest 72%.
Fc Bayern München 1900 Z-ne - Rks Czest 5:0