Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSiuwaks KP Komisariat
S1 Tactiek moja
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 24.3
average Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen poor


8e minuut.
Wysopal met een snelle inworp. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cataldi begaat een overtreding. Bęś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gortatowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Di Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzik is nu in balbezit. Di Leonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Leonardi schiet op doel. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSiuwaks - KP Komisariat 1:0

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rychłowski trapt de bal weg van het doel. Szrajda kopt de bal weg. Di Leonardi rent richting de bal. Di Leonardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szrajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Dusza de bal. Cataldi verovert de bal door een tackle van achteren. Cataldi kan de bal niet met de borst controleren. Cataldi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mumowski passt de bal zonder na te denken. Cataldi met een sublieme pass. Di Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Leonardi haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSiuwaks - KP Komisariat 2:0

23e minuut.
Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski met een sublieme pass. Di Leonardi is nu in balbezit. Di Leonardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gortatowski passt de bal met de wreef. Bęś heeft problemen om de bal te vangen. Cevher is nu in balbezit. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSiuwaks 36%, KP Komisariat 64%.
FCSiuwaks - KP Komisariat 2:0

48e minuut.
Dzik is nu in balbezit. Szrajda rent richting de bal. Szrajda passt de bal met de wreef. Di Leonardi rent richting de bal. Di Leonardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zub rent richting de bal. Zub geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szrajda met de inworp. Di Leonardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft de bal voor. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda passt de bal in één keer door. Daar is Tomalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSiuwaks - KP Komisariat 3:0

73e minuut.
Struzik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szrajda met de inworp. Cataldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wysopal met de inworp. Bęś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSiuwaks 29%, KP Komisariat 71%.
FCSiuwaks - KP Komisariat 3:0