Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Squirrels Policjanci i Panewki
442 o Tactiek now
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 45.2
adequate Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarla verovert de bal door een tackle van achteren. Pietarla probeert naar een medespeler te passen. Guerrero geeft de bal voor. Orma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 0:1

10e minuut.
Goodship probeert naar een medespeler te passen. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal in één keer door. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla haalt uit met een fantastische trap. Dahlmaier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

11e minuut.
Ociepka kopt de bal weg. Pecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Ardengo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 1:1

14e minuut.
Surdyga probeert de bal aan de voet te houden. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft de bal voor. Orma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 1:2

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dahlmaier niet meer kan verder spelen. Frnka komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Atamańczuk rent richting de bal. Atamańczuk speelt de bal door. Orma is nu in balbezit. Orma draait met de bal, schiet en ... Frnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Coşerea de bal. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Pietarla is nu in balbezit. Pietarla schiet op doel. Frnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surdyga heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coşerea zal de hoekschop nemen. Frnka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Faré geeft een lange en hoge pass. Orma kopt de bal weg. Goodship is nu in balbezit. Pietarla rent richting de bal. Pietarla haalt uit met een fantastische trap. Frnka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bereza heeft problemen om de bal te vangen. Pietarla rent richting de bal. Pietarla passt de bal zonder na te denken. Orma heeft problemen om de bal te vangen. Orma haalt uit met een fantastische trap. Frnka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 1:3

32e minuut.
Pietarla is nu in balbezit. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal met de wreef. Orma heeft problemen om de bal te vangen. Orma haalt uit met een fantastische trap. Frnka bokst de bal weg. Pietarla rent richting de bal. Goodship legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pietarla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pietarla kan niet meer verder spelen. Périn komt het veld opgelopen. Orma legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 61%, Policjanci i Panewki 39%.
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 1:4

53e minuut.
Faré onderschept slim de pass. Faré geeft een hoge lob. Inworp. Vrabie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeja geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pecko heeft problemen om de bal te vangen. Pecko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:4

57e minuut.
Wanatowski met een sublieme pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atamańczuk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Kościuk de bal. Mäenrinne begaat een overtreding. Kościuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kočevar komt het veld opgelopen. Parat komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Surdyga de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atamańczuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Périn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:5

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frnka met een harde bal richting middenveld. Coşerea kopt de bal weg. Périn rent richting de bal. Périn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Coşerea speelt de bal door. Goodship onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Atamańczuk neemt de hoekschop. Goodship kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Périn rent richting de bal. Périn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:6

72e minuut.
Orma onderschept slim de pass. Orma geeft een hoge lob. Périn is nu in balbezit. Périn haalt uit met een fantastische trap. Frnka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:7

73e minuut.
Surdyga geeft de bal voor. Inworp. Atamańczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero geeft een hoge lob. Orma rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coşerea neemt de hoekschop. Orma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:8

83e minuut.
Frnka speelt de bal door. Coşerea kopt de bal weg. Parat is nu in balbezit. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bereza heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Pecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Squirrels 58%, Policjanci i Panewki 42%.
Red Squirrels - Policjanci i Panewki 2:8