Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.064
  • Stadion: Granbud Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3634
Dellowcy WrzLiverpoolFc
moja 4-1-2-3 Tactiek sv
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 36.4
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Dworzecki met de inworp. Butlewski is nu in balbezit. Butlewski passt de bal met de wreef. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 1:0

16e minuut.
Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasapović is nu in balbezit. Šícha rent richting de bal. Šícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 1:1

25e minuut.
Latocha passt de bal in één keer door. Bieniusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniusiewicz speelt de bal door. Šícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Šícha schiet op doel. Lodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rochacki is nu in balbezit. Lucena is nu in balbezit. Butlewski rent richting de bal. Butlewski haalt uit met een fantastische trap. Lees probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 2:1

43e minuut.
Dede rent richting de bal. Dworzecki rent richting de bal. Dworzecki met een sublieme pass. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena haalt uit met een fantastische trap. Lees kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dellowcy 46%, WrzLiverpoolFc 54%.
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 2:1

59e minuut.
Dimakos geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Lucena. Goede buitenspelval van de verdediging. Lód neemt vlug de vrije trap. Šícha rent richting de bal. Šícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 2:2

65e minuut.
Perošević verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzecki is nu in balbezit. Dworzecki met een sublieme pass. Lucena is nu in balbezit. Lucena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dworzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzecki passt de bal in één keer door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 3:2

84e minuut.
Dworzecki is nu in balbezit. Dworzecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vişinoiu de bal. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena schiet op doel. Lees verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena is nu in balbezit. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Lees probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dellowcy 30%, WrzLiverpoolFc 70%.
Dellowcy - WrzLiverpoolFc 4:2