Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Mierki Kontrabasy Lublin
442 Tactiek defnew
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés met een sublieme pass. Klatter is nu in balbezit. Klatter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:1

10e minuut.
Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu passt de bal zonder na te denken. Rózga met een sublieme pass. Klatter is nu in balbezit. Klatter draait met de bal, schiet en ... Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Justin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caccavelli komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Nauwelaerts is nu in balbezit. Nauwelaerts passt de bal met de wreef. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter schiet op doel. Fay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:2

32e minuut.
Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal zonder na te denken. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter haalt uit met een fantastische trap. Fay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:3

41e minuut.
Nauwelaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal met de wreef. Jøssang rent richting de bal. Jøssang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nauwelaerts geeft een lange en hoge pass. Ogaza rent richting de bal. Ogaza passt de bal in één keer door. Daar is Jøssang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jøssang draait met de bal, schiet en ... Fay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mierki 59%, Kontrabasy Lublin 41%.
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:3

46e minuut.
Foks komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tryba komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klatter draait met de bal, schiet en ... Uluer onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rózga neemt de hoekschop. Klatter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:4

59e minuut.
Butulescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uluer. Butulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jøssang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jøssang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Rózga rent richting de bal. Rózga passt de bal zonder na te denken. Jøssang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jøssang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Foks bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Foks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foks is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Myers geeft de bal voor. Inworp. Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klatter is nu in balbezit. Klatter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nauwelaerts speelt de bal door. Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal in één keer door. Balent rent richting de bal. Balent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klatter passt de bal in één keer door. Uluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluer passt de bal zonder na te denken. Daar is Jøssang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jøssang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Dubach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach passt de bal in één keer door. Balent rent richting de bal. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba haalt uit met een fantastische trap. Redon bokst de bal weg.

86e minuut.
Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. Hódosi verovert de bal door een tackle van achteren. Hódosi speelt de bal door. Klatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klatter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mierki 54%, Kontrabasy Lublin 46%.
Wks Mierki - Kontrabasy Lublin 0:4