Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Mierki fasolka
442 Tactiek agd
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 60.7
average Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Coroianu speelt de bal door. Grillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillet passt de bal met de wreef. Daar is Surdu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe passt de bal met de wreef. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Fay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:1

15e minuut.
Uluer probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Jonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jonghe probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:2

16e minuut.
Daar is Dubach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach speelt de bal door. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dubach kopt de bal weg. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu speelt de bal door. De Jonghe is nu in balbezit. De Jonghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Grillet passt de bal met de wreef. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Surdu rent richting de bal. Surdu schiet op doel. Fay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surdu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Włostowski neemt de hoekschop. De Jonghe probeert de bal met de borst te controleren. Grillet geeft de bal voor. Surdu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:3

42e minuut.
Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu met een sublieme pass. Coroianu heeft problemen om de bal te vangen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:4

44e minuut.
Surdu met een sublieme pass. De Jonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jonghe passt de bal zonder na te denken. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Fay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mierki 79%, fasolka 21%.
Wks Mierki - fasolka 0:5

46e minuut.
Foks komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Uluer geeft een lange en hoge pass. Casanova geeft een hoge lob. Grillet is nu in balbezit. Surdu rent richting de bal. Surdu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Tryba komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Coroianu probeert de bal met de borst te controleren. Coroianu geeft een hoge lob. Raman heeft problemen om de bal te vangen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:6

62e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski met een sublieme pass. Foks bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu onderschept slim de pass. Surdu schiet op doel. Fay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rohonczy passt de bal in één keer door. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu speelt de bal door. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ... Fay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rohonczy met een sublieme pass. Foks is nu in balbezit. De Jonghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foks wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Foks kan niet meer verder spelen. Daley komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nauwelaerts rent richting de bal. Nauwelaerts geeft de bal voor. Włostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włostowski geeft de bal voor. Surdu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Grillet met een sublieme pass. Coroianu is nu in balbezit. Nauwelaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu geeft de bal voor. Fay bokst de bal weg. Paal! Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mierki - fasolka 0:7

86e minuut.
Tryba probeert naar een medespeler te passen. Balent bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Jonghe. De Jonghe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mierki 72%, fasolka 28%.
Wks Mierki - fasolka 0:7