Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.066
  • Stadion: Czacha Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6386
Czacha KS Druchowo
pfo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 20.2
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Meccariello geeft een hoge lob. Ziemniak kopt de bal weg. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris schiet op doel. Paliło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 1:0

8e minuut.
Esposito passt de bal zonder na te denken. Daar is Käpyaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käpyaho passt de bal zonder na te denken. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Meccariello rent richting de bal. Meccariello geeft een hoge lob. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karniszowaty de bal onder controle te krijgen. Paliło bokst de bal weg. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 2:0

10e minuut.
Batory probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak is nu in balbezit. Klingeris rent richting de bal. Klingeris draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 3:0

13e minuut.
Mościński geeft de bal voor. Käpyaho kopt de bal weg. Klingeris rent richting de bal. Klingeris draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 4:0

16e minuut.
Mościński geeft een lange en hoge pass. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Karniszowaty ... Strafschop! Ziemniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemniak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paliło bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 5:0

22e minuut.
Baljković onderschept slim de pass. Baljković passt de bal zonder na te denken. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris rent richting de bal. Klingeris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meccariello verovert de bal door een tackle van achteren. Meccariello passt de bal in één keer door. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Meccariello geeft een hoge lob. Karniszowaty kopt de bal weg. Łatkowski heeft problemen om de bal te vangen. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Esposito geeft een hoge lob. Ziemniak kopt de bal weg. Klingeris rent richting de bal. Klingeris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 6:0

39e minuut.
Bordowski is nu in balbezit. Käpyaho onderschept slim de pass. Käpyaho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klingeris de bal. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 7:0

40e minuut.
Gardas rent richting de bal. Gardas passt de bal met de wreef. Inworp. Baljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mościński geeft de bal voor. Paliło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Łatkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Śleboda de bal. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris draait met de bal, schiet en ... Paliło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Käpyaho speelt de bal door. Klingeris rent richting de bal. Klingeris passt de bal in één keer door. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czacha 20%, KS Druchowo 80%.
Czacha - KS Druchowo 8:0

48e minuut.
Esposito passt de bal zonder na te denken. Karniszowaty is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Käpyaho kopt de bal weg. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito speelt de bal door. Klungelig pakt Klingeris de bal. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. Paliło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 9:0

52e minuut.
Esposito passt de bal met de wreef. Käpyaho is nu in balbezit. Käpyaho passt de bal zonder na te denken. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Paliło trapt de bal weg. Mościński kopt de bal weg. Ziemniak probeert de bal aan de voet te houden. Klingeris rent richting de bal. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paliło trapt de bal weg van het doel. Mościński kopt de bal weg. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Klingeris rent richting de bal. Klingeris schiet op doel. Paliło bokst de bal weg.

58e minuut.
Solomovici kopt de bal weg. Ulip is nu in balbezit. Sárhidai speelt de bal door. Käpyaho geeft een hoge lob. Klingeris springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mościński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solomovici rent richting de bal. Solomovici geeft de bal voor. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Paliło trapt de bal weg. Mościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościński geeft een hoge lob. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris haalt uit met een fantastische trap. Paliło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Bordowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Käpyaho verovert de bal door een tackle van achteren. Käpyaho speelt de bal door. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 10:0

65e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Esposito speelt de bal door. Käpyaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Käpyaho geeft een hoge lob. Ziemniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 11:0

68e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito passt de bal zonder na te denken. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bordowski geeft de bal voor. Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Klingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Esposito passt de bal met de wreef. Käpyaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Käpyaho passt de bal met de wreef. Klingeris rent richting de bal. Klingeris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kobeszko heeft problemen om de bal te vangen. Gardas is nu in balbezit. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito geeft een hoge lob. Klingeris springt en kopt de bal. Paliło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Esposito de bal. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Klingeris is nu in balbezit. Klingeris schiet op doel. Paliło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 12:0

79e minuut.
Ulip verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito speelt de bal door. Klingeris rent richting de bal. Klingeris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Esposito onderschept slim de pass. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Klingeris is nu in balbezit. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 13:0

83e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Esposito speelt de bal door. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak schiet op doel. Paliło probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito passt de bal met de wreef. Daar is Klingeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klingeris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 14:0

89e minuut.
Käpyaho heeft problemen om de bal te vangen. Käpyaho passt de bal met de wreef. Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łatkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - KS Druchowo 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czacha 7%, KS Druchowo 93%.
Czacha - KS Druchowo 15:0