Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Bytovia Bytów LKS Victoria Cisek
Werk Tactiek defff
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45.2 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten very good
solid Passen adequate
average Verdedigen solid


13e minuut.
Daar is Pepino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepino probeert naar een medespeler te passen. de Cordeiro rent richting de bal. de Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Edwards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 0:1

16e minuut.
Pepino geeft een hoge lob. Garreau rent richting de bal. Garreau passt de bal in één keer door. de Cordeiro rent richting de bal. de Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 0:2

21e minuut.
Suseno speelt de bal door. Pepino rent richting de bal. Pepino geeft een lange en hoge pass. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. Edwards verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Blaut speelt de bal door. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak passt de bal in één keer door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Garreau met de inworp. de Cordeiro is nu in balbezit. Blaut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Cordeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rago legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago haalt uit met een fantastische trap. Edwards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 0:3

35e minuut.
Fronczak kopt de bal weg. Daar is Suseno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel. Buchta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:3

39e minuut.
Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Rivera rent richting de bal. Novović maakt een afschuwelijke overtreding. Novović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pepino rent richting de bal. Pepino geeft een hoge lob. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. Edwards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:4

41e minuut.
Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek passt de bal met de wreef. Finsterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bytovia Bytów 65%, LKS Victoria Cisek 35%.
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:5

47e minuut.
de Cordeiro rent richting de bal. de Cordeiro passt de bal met de wreef. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:6

48e minuut.
Tomecki passt de bal in één keer door. Garreau geeft een lange en hoge pass. Paleszewiecki heeft problemen om de bal te vangen. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Pepino onderschept slim de pass. Pepino geeft de bal voor. Finsterberg is nu in balbezit. Finsterberg haalt uit met een fantastische trap. Edwards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 1:7

55e minuut.
Daar is Wieczorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finsterberg. Finsterberg krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Garreau is nu in balbezit. Garreau probeert naar een medespeler te passen. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki passt de bal zonder na te denken. Wieczorek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tomecki neemt de hoekschop. de Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Finsterberg verovert de bal door een tackle van achteren. Finsterberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Rago bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandolo onderschept slim de pass. Dandolo geeft de bal voor. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tomecki passt de bal zonder na te denken. Finsterberg rent richting de bal. de Cordeiro is nu in balbezit. de Cordeiro schiet op doel. Edwards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tepegöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blaut rent richting de bal. Blaut met een sublieme pass. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Farkas rent richting de bal. Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczak geeft een hoge lob. Garreau heeft problemen om de bal te vangen. Blaut geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 2:7

87e minuut.
Novović probeert naar een medespeler te passen. Blaut heeft problemen om de bal te vangen. Blaut probeert naar een medespeler te passen. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki geeft een hoge lob. Buchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Garreau rent richting de bal. Garreau probeert naar een medespeler te passen. de Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bytovia Bytów 59%, LKS Victoria Cisek 41%.
MKS Bytovia Bytów - LKS Victoria Cisek 2:7