Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wyjadaczefc Monster Team
Normal Tactiek monster
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 34.4
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen good


2e minuut.
Micero rent richting de bal. Micero geeft een hoge lob. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski schiet op doel. Inchauspe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Monster Team 1:0

4e minuut.
Nistorescu onderschept slim de pass. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu haalt uit met een fantastische trap. Inchauspe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fonnyadt heeft problemen om de bal te vangen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Inchauspe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Fonnyadt rent richting de bal. Fili verovert de bal door een tackle van achteren. Matusiewicz rent richting de bal. Fili onderschept slim de pass. Fili geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Inchauspe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili begaat een overtreding. Grozdanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Matusiewicz met een snel genomen vrije trap. Tuczapski rent richting de bal. Čepička onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kanownik is nu in balbezit. Čepička verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut is nu in balbezit. Čepička rent richting de bal. Čepička schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Liccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov rent richting de bal. Grozdanov speelt de bal door. Čepička rent richting de bal. Čepička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mikrut is nu in balbezit. Mikrut met een sublieme pass. Čepička is nu in balbezit. Čepička haalt uit met een fantastische trap. Alloisi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wyjadaczefc - Monster Team 1:1

24e minuut.
Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Gama geeft een hoge lob. Mikrut met een sublieme pass. Čepička is nu in balbezit. Čepička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Monster Team 1:2

33e minuut.
Grozdanov rent richting de bal. Tworkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut rent richting de bal. Čepička is nu in balbezit. Čepička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev geeft een lange en hoge pass. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Monster Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 61%, Monster Team 39%.
wyjadaczefc - Monster Team 1:3

50e minuut.
Grozdanov speelt de bal door. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusiewicz geeft een hoge lob. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička haalt uit met een fantastische trap. Monegasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čepička rent richting de bal. De bal raakt de paal. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Monster Team 1:4

53e minuut.
Daar is Matusiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fili krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Alloisi geeft een hoge lob. Inworp. Velchev met een snelle inworp. Qədirov rent richting de bal. Qədirov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski probeert naar een medespeler te passen. Čepička is nu in balbezit. Čepička draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Mikrut passt de bal in één keer door. Qədirov rent richting de bal. Met opzet legt Tuczapski zijn tegenspeler op de grond. Tuczapski krijgt een gele kaart. Qədirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Velchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čepička controleert de bal met de borst. Čepička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tuczapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Qədirov verovert de bal door een tackle van achteren. Qədirov speelt de bal door. Čepička rent richting de bal. Čepička haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tworkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut probeert naar een medespeler te passen. Čepička heeft problemen om de bal te vangen. Čepička draait met de bal, schiet en ... Monegasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Matusiewicz geeft de bal voor. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt geeft een lange en hoge pass. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wyjadaczefc - Monster Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wyjadaczefc 56%, Monster Team 44%.
wyjadaczefc - Monster Team 1:5