Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.071
  • Stadion: Wajdelotki Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5013
Wajdelotki Promień
532 Tactiek bezpieczna
52% Balbezit 48%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 45.4
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Lamch rent richting de bal. Lamch geeft een lange en hoge pass. Ivetić kopt de bal weg. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ivetić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serediuc de bal. Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Godri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 1:0

9e minuut.
Crabu met een snelle inworp. Godri probeert naar een medespeler te passen. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc draait met de bal, schiet en ... Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 2:0

10e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri speelt de bal door. Zanetti is nu in balbezit. Zanetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pico verovert de bal door een tackle van achteren. Pico geeft de bal voor. Serediuc rent richting de bal. Serediuc draait met de bal, schiet en ... Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Godri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 3:0

15e minuut.
Drăgan met een snelle inworp. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Serediuc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Van de Craen met een sublieme pass. Amalberto kopt de bal weg. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mądzielewski speelt de bal door. Daar is Serediuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 4:0

21e minuut.
Zanetti rent richting de bal. Zanetti met een sublieme pass. Godri is nu in balbezit. Godri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zygert met een sublieme pass. Amalberto kopt de bal weg. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ivetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivetić passt de bal in één keer door. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc schiet op doel. Zygert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 5:0

28e minuut.
Douridas heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio rent richting de bal. Tuccio geeft een hoge lob. Serediuc rent richting de bal. Serediuc draait met de bal, schiet en ... Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mądzielewski kopt de bal weg. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Norueguês de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft de bal voor. Serediuc rent richting de bal. Serediuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serediuc probeert de bal met de borst te controleren. Serediuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 7:0

33e minuut.
Zygert met een sublieme pass. Amalberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 7:1

36e minuut.
Klungelig pakt Godri de bal. Mądzielewski met een sublieme pass. Serediuc heeft problemen om de bal te vangen. Serediuc schiet op doel. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 8:1

37e minuut.
Czarniecki is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crabu met de inworp. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 9:1

39e minuut.
Zanetti onderschept slim de pass. Zanetti met een sublieme pass. Godri rent richting de bal. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 10:1

42e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu verovert de bal door een tackle van achteren. Crabu probeert naar een medespeler te passen. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 11:1

44e minuut.
Crabu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godri is nu in balbezit. Tuccio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Godri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godri neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 12:1

45e minuut.
Pico met een sublieme pass. Zanetti met een sublieme pass. Serediuc rent richting de bal. Serediuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wajdelotki 17%, Promień 83%.
Wajdelotki - Promień 12:1

52e minuut.
Godri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Serediuc de bal onder controle te krijgen. Zanetti rent richting de bal. Zanetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Serediuc de bal. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tuccio rent richting de bal. Tuccio geeft een hoge lob. Drăgan speelt de bal door. Serediuc rent richting de bal. Serediuc schiet op doel. Zygert bokst de bal weg. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 13:1

54e minuut.
Fanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzini probeert naar een medespeler te passen. Godri rent richting de bal. Serediuc rent richting de bal. Serediuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Godri rent richting de bal. Godri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ivetić rent richting de bal. Ivetić passt de bal in één keer door. Zanetti speelt de bal door. Serediuc rent richting de bal. Serediuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 14:1

64e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. Mądzielewski kopt de bal weg. Daar is Godri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 15:1

65e minuut.
Godri probeert naar een medespeler te passen. Drăgan speelt de bal door. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc draait met de bal, schiet en ... Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 16:1

67e minuut.
Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu passt de bal zonder na te denken. Godri is nu in balbezit. Godri draait met de bal, schiet en ... Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 17:1

68e minuut.
Serediuc is nu in balbezit. Amalberto onderschept slim de pass. Amalberto probeert naar een medespeler te passen. Godri is nu in balbezit. Godri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ivetić met een sublieme pass. Zanetti is nu in balbezit. Zanetti probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski passt de bal zonder na te denken. Zygert bokst de bal weg. Serediuc rent richting de bal. Serediuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 18:1

74e minuut.
Crabu rent richting de bal. Crabu passt de bal met de wreef. Douridas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serediuc rent richting de bal. Serediuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Ivetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivetić probeert naar een medespeler te passen. Godri met een sublieme pass. Serediuc heeft problemen om de bal te vangen. Serediuc schiet op doel. Zygert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan met een sublieme pass. Serediuc rent richting de bal. Serediuc schiet op doel. Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 19:1

77e minuut.
Crabu met de inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Godri is nu in balbezit. Godri haalt uit met een fantastische trap. Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 20:1

79e minuut.
Zygert met een sublieme pass. Amalberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądzielewski begaat een overtreding. Mądzielewski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ivetić passt de bal zonder na te denken. Zanetti met een sublieme pass. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc schiet op doel. Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wajdelotki - Promień 21:1

86e minuut.
Serediuc passt de bal in één keer door. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti met een sublieme pass. Serediuc rent richting de bal. Serediuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Amalberto verovert de bal door een tackle van achteren. Amalberto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tuccio de bal onder controle te krijgen. Godri rent richting de bal. Godri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wajdelotki 15%, Promień 85%.
Wajdelotki - Promień 21:1