Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbiry ze sztolicy Amarok Rzeszów
new Tactiek Nowa Sokker
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Valik speelt de bal door. Denkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust is nu in balbezit. Denkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Denkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cardone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klisiak is nu in balbezit. Klisiak passt de bal zonder na te denken. van Heel speelt de bal door. Denkiewicz is nu in balbezit. Denkiewicz schiet op doel. Cardone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Scuderin rent richting de bal. Casanova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scuderin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scuderin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klisiak met een sublieme pass. Denkiewicz is nu in balbezit. Kapka speelt de bal door. Denkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Amarok Rzeszów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 50%, Amarok Rzeszów 50%.
zbiry ze sztolicy - Amarok Rzeszów 1:0

50e minuut.
Bingowicz passt de bal zonder na te denken. Freato rent richting de bal. Rojek geeft de bal voor. Tasovac geeft een lange en hoge pass. Rojek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wilkojański heeft problemen om de bal te vangen. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski begaat een overtreding. Pelczarski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gorączko passt de bal met de wreef. Freato is nu in balbezit. Freato geeft een lange en hoge pass. Denkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Amarok Rzeszów 2:0

63e minuut.
van Heel kopt de bal weg. Denkiewicz is nu in balbezit. Faust maakt een afschuwelijke overtreding. Faust krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Faust de bal. Pelczarski is nu in balbezit. Bingowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bingowicz krijgt een gele kaart. Pelczarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalasçı komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Navarro Pedrós stond buitenspel. Danielidis komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tasovac is nu in balbezit. Scuderin begaat een overtreding. Tasovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Norayan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 48%, Amarok Rzeszów 52%.
zbiry ze sztolicy - Amarok Rzeszów 2:0