Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa diably fc
424 Tactiek ii
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 40.2
excellent Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Pettirosso speelt de bal door. Soyuer is nu in balbezit. Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papok is nu in balbezit. Papok haalt uit met een fantastische trap. Kwasibrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Leira onderschept slim de pass. Domber rent richting de bal. Pettirosso verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Arnesen bokst de bal weg.

9e minuut.
Pettirosso rent richting de bal. Pettirosso draait met de bal, schiet en ... Leira probeert naar een medespeler te passen. Pettirosso rent richting de bal. Pettirosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ţirtea speelt de bal door. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik geeft een hoge lob. Leira kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Pettirosso is nu in balbezit. Pettirosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - diably fc 1:0

19e minuut.
Taïeb is nu in balbezit. Taïeb probeert naar een medespeler te passen. Wandzik rent richting de bal. Wandzik geeft een lange en hoge pass. Olechowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Doeltrap. Caldato trapt de bal weg. Klungelig pakt Pantoja de bal. Pettirosso is nu in balbezit. Pettirosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Papok kopt de bal weg. Kocić heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja rent richting de bal. Pettirosso is nu in balbezit. Pettirosso draait met de bal, schiet en ... Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ţirtea met een sublieme pass. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik geeft een hoge lob. Sawicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantoja krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Prados rent richting de bal. Prados probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Prados met een sublieme pass. Taïeb rent richting de bal. Taïeb met een sublieme pass. Prados geeft de bal voor. Papok krijgt zijn hoofd ertegen. Kwasibrocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Domber is nu in balbezit. Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja schiet op doel. Leira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnesen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colquhoun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 35%, diably fc 65%.
FC Ursus Warszawa - diably fc 1:0

46e minuut.
Sawicki rent richting de bal. Wandzik verovert de bal door een tackle van achteren. Wandzik met een sublieme pass. Pettirosso rent richting de bal. Pettirosso schiet op doel. Arnesen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - diably fc 2:0

48e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski speelt de bal door. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja schiet op doel. Arnesen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - diably fc 3:0

57e minuut.
Caldato rent richting de bal. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja met een sublieme pass. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wandzik geeft de bal voor. Daar is Leira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pettirosso rent richting de bal. Pettirosso haalt uit met een fantastische trap. Arnesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - diably fc 4:0

67e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prados is nu in balbezit. Prados speelt de bal door. Papok rent richting de bal. Papok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski geeft een hoge lob. Pettirosso rent richting de bal. Pettirosso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leira de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Doeltrap. Maniyev komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Colquhoun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylikowski met een sublieme pass. Kalina geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - diably fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 31%, diably fc 69%.
FC Ursus Warszawa - diably fc 5:0