Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: orzelek Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8610
KSF Ziellona Góra AC Bibice
ab Tactiek 4312
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Floruţ passt de bal met de wreef. Grubesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubesic passt de bal zonder na te denken. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Banaś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Grubesic probeert naar een medespeler te passen. Marzuolo is nu in balbezit. Marzuolo speelt de bal door. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 1:0

11e minuut.
Inworp. Marzuolo met een snelle inworp. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Banaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Doboş met een snelle inworp. De Ianni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka onderschept slim de pass. Kubelka draait met de bal, schiet en ... Pertia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Uzunov probeert naar een medespeler te passen. Grubesic bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubesic speelt de bal door. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel. Banaś bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Celentano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Celentano de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 2:0

43e minuut.
Grubesic onderschept slim de pass. Absec met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Banaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF Ziellona Góra 45%, AC Bibice 55%.
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 3:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Căpăţână geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ninoiu rent richting de bal. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grubesic probeert naar een medespeler te passen. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Marzuolo probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Celentano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marzuolo met een snelle inworp. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holomec komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Celentano kopt de bal weg. Valianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubelka met een sublieme pass. Kuterba is nu in balbezit. Pertia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holomec rent richting de bal. Holomec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 3:1

80e minuut.
Marzuolo passt de bal met de wreef. Floruţ met een sublieme pass. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Banaś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 4:1

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rəsulzadə stond buitenspel. Dancs neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Zientara de bal. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSF Ziellona Góra 39%, AC Bibice 61%.
KSF Ziellona Góra - AC Bibice 4:1