Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: Szopa Szopa
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12979
Szopy Szopa Bahnhof Elite
Mariolka Tactiek 2n
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen weak


14e minuut.
Alecci geeft een hoge lob. Inworp. Cachola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čubrić probeert de bal met de borst te controleren. Čubrić geeft een hoge lob. Urfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Python is nu in balbezit. Python geeft een lange en hoge pass. Gawkowski kopt de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Čubrić is nu in balbezit. Alecci verovert de bal door een tackle van achteren. Alecci geeft een hoge lob. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Apró verovert de bal door een tackle van achteren. Apró geeft de bal voor. Gawkowski kan de bal niet met de borst controleren. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szopy Szopa 54%, Bahnhof Elite 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szopy Szopa - Bahnhof Elite 0:0

57e minuut.
Daar is Surya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmieder verovert de bal door een tackle van achteren. Schmieder speelt de bal door. Białek is nu in balbezit. Białek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Python rent richting de bal. Python geeft een lange en hoge pass. Gawkowski heeft problemen om de bal te vangen. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Kwiek komt het veld opgelopen. Arsenescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baljković passt de bal in één keer door. Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu passt de bal met de wreef. Čubrić is nu in balbezit. Čubrić schiet op doel. Urfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Baljković is nu in balbezit. Baljković speelt de bal door. Čubrić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Čubrić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Python ... Strafschop! Directe rode kaart, Python moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Python schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Čubrić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Čubrić neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szopy Szopa 44%, Bahnhof Elite 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szopy Szopa - Bahnhof Elite 0:0