Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.078
  • Stadion: AC Bibice Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17000
AC Bibice 4 liga
4312 Tactiek kokolino
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Terno heeft problemen om de bal te vangen. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak begaat een overtreding. Chełminiak krijgt een gele kaart. Korbiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubelka met een snel genomen vrije trap. Korbiel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kubelka geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuterba de bal. Kirjackis rent richting de bal. Kuterba onderschept slim de pass. Kuterba haalt uit met een fantastische trap. Bichado bokst de bal weg.

13e minuut.
Kačírek onderschept slim de pass. Kačírek geeft een lange en hoge pass. Daar is Celentano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baciu is nu in balbezit. Baciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
von Roll bereikt de bal nog maar net als eerste. von Roll passt de bal met de wreef. Pobóg probeert naar een medespeler te passen. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chełminiak passt de bal met de wreef. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Valianti probeert naar een medespeler te passen. Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Valianti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valianti probeert naar een medespeler te passen. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Caneschi geeft een lange en hoge pass. Kuterba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirjackis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuterba onderschept slim de pass. Kuterba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doboş speelt de bal door. Kuterba met een sublieme pass. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bibice - 4 liga 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bibice 38%, 4 liga 62%.
AC Bibice - 4 liga 1:0

66e minuut.
Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmiest raakt geblesseerd tijdens het duel. Holomec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Absec geeft de bal voor. Buitenspel voor Kuterba. Goede buitenspelval van de verdediging. de Pryck neemt vlug de vrije trap. Baciu is nu in balbezit. Baciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Bibice - 4 liga 1:1

76e minuut.
von Roll geeft een lange en hoge pass. Baciu kopt de bal weg. Chmiest bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmiest haalt uit met een fantastische trap. Banaś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bibice 48%, 4 liga 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Bibice - 4 liga 1:1