Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GarnuchTeam OKSMaja
Normal Tactiek new2
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 44
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Bitang kopt de bal weg. Maciaszczyk is nu in balbezit. Gniadkowski is nu in balbezit. Maciaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kasztel geeft een lange en hoge pass. Daar is Sokołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:1

5e minuut.
Burro bereikt de bal nog maar net als eerste. Burro probeert naar een medespeler te passen. Martov probeert naar een medespeler te passen. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Trębacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kasztel geeft een lange en hoge pass. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sokołowski ... Strafschop! Bitang raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciaszczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Trębacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

12e minuut.
Muchiut is nu in balbezit. Muchiut passt de bal zonder na te denken. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maciaszczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Martov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Muchiut de bal. Muchiut geeft een lange en hoge pass. Gniadkowski kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kasztel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maciaszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:2

16e minuut.
Bartołowicz speelt de bal door. Inworp. Kasztel met de inworp. Carpinteiro geeft een lange en hoge pass. Maciaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro geeft een hoge lob. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... Trębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk geeft een hoge lob. Bitang probeert de bal met de borst te controleren. Bitang schiet op doel. Trębacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:3

25e minuut.
Martov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carpinteiro met een sublieme pass. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Martov passt de bal in één keer door. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kasztel onderschept slim de pass. Kasztel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bożek de bal. Carpinteiro geeft de bal voor. Maciaszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Muchiut is nu in balbezit. Muchiut passt de bal in één keer door. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk schiet op doel. Trębacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Casoli onderschept slim de pass. Casoli passt de bal met de wreef. Zinola geeft een lange en hoge pass. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Martov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro geeft een lange en hoge pass. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk onderschept slim de pass. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:4

43e minuut.
Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro passt de bal met de wreef. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk schiet op doel. Trębacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:5

44e minuut.
Dobias met een snelle inworp. Bożek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bożek zal de hoekschop nemen. Jędrzejko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Etkowski trapt de bal weg van het doel. Maciaszczyk kopt de bal weg. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... Trębacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GarnuchTeam 86%, OKSMaja 14%.
GarnuchTeam - OKSMaja 0:5

54e minuut.
Wojtala speelt de bal door. Daar is Sokołowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap. Trębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:6

62e minuut.
Martov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang passt de bal in één keer door. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... Trębacz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wojtala is nu in balbezit. Carpinteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Bitang is nu in balbezit. Bitang draait met de bal, schiet en ... Trębacz bokst de bal weg. Dobias rent richting de bal. Maciaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maciaszczyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. Bitang met een sublieme pass. Maciaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... Trębacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft de bal voor. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wojtala rent richting de bal. Wojtala passt de bal in één keer door. Bitang rent richting de bal. Bitang draait met de bal, schiet en ... Trębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:7

75e minuut.
Dobias rent richting de bal. Maciaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maciaszczyk speelt de bal door. Bitang rent richting de bal. Bitang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Martov is nu in balbezit. Martov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang schiet op doel. Gniadkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bitang geeft een lange en hoge pass. Trębacz met een sublieme pass. Kasztel kopt de bal weg. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GarnuchTeam - OKSMaja 0:8

90e minuut.
Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolek is nu in balbezit. Martov verovert de bal door een tackle van achteren. Martov haalt uit met een fantastische trap. Trębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GarnuchTeam 75%, OKSMaja 25%.
GarnuchTeam - OKSMaja 0:8