Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Bieniów GarnuchTeam
Olimp Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 19.6
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Niculaie onderschept slim de pass. Niculaie met een sublieme pass. La Casella is nu in balbezit. La Casella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 1:0

13e minuut.
Szut passt de bal in één keer door. Gajda is nu in balbezit. Gajda probeert naar een medespeler te passen. La Casella is nu in balbezit. La Casella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev passt de bal met de wreef. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella draait met de bal, schiet en ... Trębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 2:0

20e minuut.
Gajda met een sublieme pass. Rossiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossiello speelt de bal door. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rossiello geeft een hoge lob. Niculaie kopt de bal weg. La Casella is nu in balbezit. La Casella haalt uit met een fantastische trap. Trębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 3:0

24e minuut.
Rossiello is nu in balbezit. Rossiello passt de bal met de wreef. La Casella rent richting de bal. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szut onderschept slim de pass. Xnasoriyev onderschept slim de pass. Skolek begaat een overtreding. Xnasoriyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Rossiello met een snel genomen vrije trap. Trębacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Wahadło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gniadkowski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Maurstad de bal. Maurstad geeft de bal voor. Skolek is nu in balbezit. Rossiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rossiello geeft een lange en hoge pass. Trębacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev met een sublieme pass. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella schiet op doel. Sokołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 4:0

44e minuut.
Trębacz met een sublieme pass. Niculaie kopt de bal weg. Gniadkowski is nu in balbezit. La Casella verovert de bal door een tackle van achteren. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Bieniów 23%, GarnuchTeam 77%.
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 4:0

50e minuut.
Gajda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev passt de bal in één keer door. La Casella is nu in balbezit. La Casella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nedeljkov speelt de bal door. Xnasoriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xnasoriyev geeft een hoge lob. La Casella rent richting de bal. La Casella schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 5:0

59e minuut.
Rossiello onderschept slim de pass. Rossiello passt de bal met de wreef. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella draait met de bal, schiet en ... Trębacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 6:0

61e minuut.
Xnasoriyev probeert de bal aan de voet te houden. Niculaie is nu in balbezit. Niculaie passt de bal zonder na te denken. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella schiet op doel. Trębacz bokst de bal weg.

63e minuut.
Xnasoriyev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gniadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella draait met de bal, schiet en ... Trębacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 7:0

64e minuut.
Gajda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt La Casella de bal. La Casella passt de bal zonder na te denken. Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Bożek de bal. Nedeljkov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Xnasoriyev de bal. Niculaie rent richting de bal. Niculaie geeft een lange en hoge pass. Trębacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Casella rent richting de bal. La Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 8:0

70e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculaie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt La Casella de bal. Xnasoriyev is nu in balbezit. Xnasoriyev haalt uit met een fantastische trap. Trębacz bokst de bal weg. Klungelig pakt Sokołowski de bal. Xnasoriyev rent richting de bal. Xnasoriyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 9:0

75e minuut.
Gajda passt de bal in één keer door. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski rent richting de bal. La Casella verovert de bal door een tackle van achteren. La Casella schiet op doel. Trębacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 10:0

77e minuut.
Klungelig pakt Szut de bal. Rossiello rent richting de bal. Gajda met een sublieme pass. La Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 11:0

87e minuut.
Trębacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Niculaie de bal. Niculaie probeert naar een medespeler te passen. La Casella is nu in balbezit. La Casella draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niculaie rent richting de bal. Niculaie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Xnasoriyev kopt de bal weg. Rossiello rent richting de bal. Rossiello met een sublieme pass. Klungelig pakt La Casella de bal. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Bieniów 20%, GarnuchTeam 80%.
Olimpia Bieniów - GarnuchTeam 12:0