Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager Bronx F.C.
4-3-3 moja Tactiek kijesamobije
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.3 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Bugia speelt de bal door. Senegal is nu in balbezit. Senegal passt de bal zonder na te denken. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Bronx F.C. 1:0

13e minuut.
Unfried verovert de bal door een tackle van achteren. Unfried passt de bal in één keer door. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voyager - Bronx F.C. 1:1

22e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Luyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyten passt de bal zonder na te denken. Vlerick rent richting de bal. Vlerick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rondana is nu in balbezit. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vlerick de bal. Vlerick schiet op doel. Rzewuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Bronx F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 29%, Bronx F.C. 71%.
Voyager - Bronx F.C. 2:1

46e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal met de wreef. Ramini met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... Rivaldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Senegal verovert de bal door een tackle van achteren. Senegal met een sublieme pass. Rondana met een sublieme pass. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Andrade Almeida geeft de bal voor. Navarrete rent richting de bal. Savidis onderschept slim de pass. Kounenakis is nu in balbezit. Kounenakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kounenakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luyten de bal. Luyten passt de bal in één keer door. Vlerick rent richting de bal. Vlerick haalt uit met een fantastische trap. Rodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Bronx F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 31%, Bronx F.C. 69%.
Voyager - Bronx F.C. 3:1