Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. Voyager
kijesamobije Tactiek 4-3-3 moja
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 51.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft een lange en hoge pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 1:0

7e minuut.
Senegal speelt de bal door. Dłubis is nu in balbezit. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx F.C. - Voyager 1:1

13e minuut.
Buryta onderschept slim de pass. Buryta geeft een lange en hoge pass. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Rivaldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 2:1

17e minuut.
Ramini probeert naar een medespeler te passen. Senegal bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski onderschept slim de pass. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 3:1

20e minuut.
Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal met de wreef. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Unger onderschept slim de pass. Unger geeft een lange en hoge pass. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 4:1

23e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Ramini is nu in balbezit. Ramini passt de bal in één keer door. Suski rent richting de bal. Suski schiet op doel. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Andrade Almeida rent richting de bal. Parobczy rent richting de bal. Andrade Almeida met een sublieme pass. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Węgrowiec de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dłubis onderschept slim de pass. Dłubis speelt de bal door. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 61%, Voyager 39%.
Bronx F.C. - Voyager 4:1

46e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Suski speelt de bal door. Ramini is nu in balbezit. Ramini passt de bal in één keer door. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Ramini is nu in balbezit. Ramini probeert naar een medespeler te passen. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Unfried onderschept slim de pass. Unfried geeft een hoge lob. Unger kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Unfried is nu in balbezit. Unfried passt de bal zonder na te denken. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 5:1

68e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suski de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Voyager 6:1

77e minuut.
Scott passt de bal in één keer door. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Dłubis speelt de bal door. Vlerick rent richting de bal. Vlerick passt de bal zonder na te denken. Parobczy is nu in balbezit. Parobczy schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec onderschept slim de pass. Węgrowiec geeft de bal voor. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 56%, Voyager 44%.
Bronx F.C. - Voyager 6:1