Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKT Lechia Władcy Północy
092021 Tactiek i 2att
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.6 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Rautavirta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bloduch komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Kordana rent richting de bal. Kogan onderschept slim de pass. Znaczko met een sublieme pass. Bloduch rent richting de bal. Bloduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Janidlo passt de bal met de wreef. Mumowski met een sublieme pass. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 0:1

12e minuut.
Kordana met een sublieme pass. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 0:2

19e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Mumowski speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Żabski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 0:3

28e minuut.
Ohlenforst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fišár kopt de bal weg. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel speelt de bal door. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Znaczko met een sublieme pass. Kuchar heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Ułazik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 1:3

36e minuut.
Štankelis met een sublieme pass. Ohlenforst probeert naar een medespeler te passen. Bloduch heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch geeft een lange en hoge pass. Gamliel springt en kopt de bal. Ułazik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski met een sublieme pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Żabski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 1:4

45e minuut.
Gamliel kopt de bal weg. Daar is Štankelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski met een sublieme pass. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 36%, Lechia Władcy Północy 64%.
FCKT - Lechia Władcy Północy 1:4

48e minuut.
Kogan rent richting de bal. Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel speelt de bal door. Štankelis rent richting de bal. Štankelis geeft de bal voor. Bloduch springt en kopt de bal. Ułazik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Znaczko geeft een lange en hoge pass. Vasilopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Gamliel de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 2:4

56e minuut.
Kordana geeft een lange en hoge pass. Bajur is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kouridakis ... Strafschop! Kouridakis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bajur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajur legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 2:5

61e minuut.
Klungelig pakt Sergo de bal. Golak is nu in balbezit. Golak speelt de bal door. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hawkmoon komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mumowski is nu in balbezit. Mumowski passt de bal in één keer door. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 2:6

70e minuut.
Mumowski geeft een hoge lob. Kordana kopt de bal weg. Bajur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajur schiet op doel. Żabski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Lechia Władcy Północy 2:7

70e minuut.
Van Der Kooy komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vasilopoulos passt de bal in één keer door. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błaś krijgt een gele kaart. Gamliel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ohlenforst neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Štankelis met een snelle inworp. Błaś met een sublieme pass. Van Der Kooy rent richting de bal. Van Der Kooy geeft een hoge lob. Bloduch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Štankelis is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkmoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štankelis rent richting de bal. Štankelis geeft de bal voor. Ułazik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kuchar geeft een lange en hoge pass. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Żabski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski passt de bal in één keer door. Kogan rent richting de bal. Bajur onderschept slim de pass. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Żabski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Znaczko heeft problemen om de bal te vangen. Bajur rent richting de bal. Bajur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 41%, Lechia Władcy Północy 59%.
FCKT - Lechia Władcy Północy 2:7